![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Claudi]Dla tych co nie mają jeszcze zeskanowałam tylną i przednią okładke TS2WB -->link--> http://img85.imageshack.us/my.php?image=mail4mr.jpg
Hej a można tworzyć klub nocny jak LuLu?????? Bo czytałem że można Ostatnio edytowane przez Xsiver sim : 01.03.2006 - 16:43 |
![]() |
![]() |
#53 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
:[ Już się wkurzyłam...
Grałam sobie już w tą grę i po godzinie wyłączyłam bo to jest wkurzające takie ,że nie wiem :[ A to moje zdanie co do tego dodatku: Wielki minus za to, że nie ma jakichś normalnych fryzur i ubrań, tylko same przebrania(goryl, nurek, rycerz...). W ogóle to moje Simy, których zrobiłam dla przetestowania tego dodatku( jestem teraz u babci na kompie, mam tylko wersje podstawową i biznes na tym kompie) stoją i nic nie robią. Nikt nie chce pracować w moim sklepie, a moja simka nie chciała być stylistką. Do tego, ludzie kupują tylko misie, a jeden facet to mi stał w kolejce i potem się wkurzył, że za długo chyba i podeptał swoją torbę na zakupy... :/ Mało dodatków, a te co są nowe- są brzydkie. Nie wszystkie ale większość. Takie moje zdanie. Pzdr. PS : O co chodzi z tym kodem , który powinniśmy dostać w sklepach? Ja oczywiście nic nie dostałam:/ Po co on był? |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Ale chyba tak bo są specjalne kasowniki za wstęp ![]() EDIT: Cytat:
To tam mamy wpisać kod i pobrać rzeźbę i kostium kurczaka ![]() Ostatnio edytowane przez trashy : 01.03.2006 - 16:47 |
||
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
A bo to też trzeba zachęcać swoich klientów do kupna danego produktu, a nie tak, że "samo się"
![]() ![]() Ja osiągnęłam 6 poziom, i mam złotą rangę sprzedawcy xD |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
No nawed gdzieś w necie czytałam że będzie trzeba o wszystko dbać ,pracować itd,itp ...
A macie Cybermyche z wywiadem o TS2WB ? |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
ja nie mam xD A co, jest w niej coś ciekawego na temat WB ? :p tzn. w tym wywiadzie xD
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]()
Właśnie zapytałam się Justy czy mogę go opublikować . Wtedy moglibyście sobie przeczytać ...
Pozatym są tam też różne ciekawostki . A wyczytałam z tego że moża prowadzić c"czarne interesy " ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|