|
|
Zobacz wyniki ankiety: Czy warto kupić Własny Biznes? | |||
Pewnie, że warto! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
84 | 89.36% |
Nie warto, nie ma co... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 10.64% |
Głosujących: 94. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No moim zdaniem warto.
Na początku jak weszłam do gry, to sie wystraszyłam, bo nic nie umiałam zrozumieć, ale teraz jest super ![]() szybko mija, bo trzeba nad wszystkim zapanować. No zresztą, co ja będe mówić. Według mnie warto. |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem ta gra jest świetna. Przy wcześniejszych dodatkach, przyznam szczerze, że się trochę nudziłam. Gdyby nie rzeczy z netu, które jak wiadomo robią swoje, pozwalają nam tworzyć niezwykłe budowle, nie miałabym tam, co robić. Natomiast TS2WB dostarcza nam niezapomnianych wrażeń! Gra nie nudzi, wręcz trzyma w ciągłym napięciu. A te nju pierdółki po prostu powalają na kolana, są śliczne! Sam fakt, że można chodzić do fryzjera, czy produkować własne zabawki jest już bardzo zachęcający. Ogółem - naprawdę warto w to zainwestować.
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Warto. Na studiach do dzisiaj żałuję że kupiłam. Nocne życie było już lepsze. Ale Biznes to jest spaśny. Dochodzą bardzo ładne ubranka i kilka świetnych fryzur. Można zamykać drzwi na klucz. Tworzyć zabawki, roboty i kwiaty. A potem je sprzedawać. No super poprostu ;p Polecam.
#5 |
Guest
|
![]()
Co tu dużo mówić wynik Sondy mówi : TAK...
Lecz, ty sama musisz pomyśleć, czy lubisz grać w tego typu gry , bo jeśli nie , to nie ma co kupować, ja lubię i uważam , że naprawde warto. Ps. Nie martw się, ja też żałuje , że kupiłam TS2 NA studiach |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
WARTO!Naprawde warto bo wprowadza mase nowości!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Warto, dochodzą ładne ubrania, fryzury i parę mebli.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|