| 

| 
		#1 | 
| 

Guest 

| 

Z radością przedstawiam Wam mój drugi dom. Jest o wiele spokojniejszy od poprzedniego, zresztą sami zobaczcie: 

Zaczynamy od widoków z daleka: Tył: Bok: Rzuty z góry: Piętro: Parter: Wchodzimy! Na początek kuchnia połączona z jadalnią: A oto mały kącik gdzie można wypocząć: Taki mały rzut: Idziemy na piętro*: Na piętrze: Oto przedpokój: Łazienka: Sypialnia: Nowość! Telewizor wisi na suficie!! Schodzimy na dół i wychodzimy do ogrodu: W ogrodzie znajduje się wiele drzew, krzewów, kwiatów. Można tam przysiąść na ławeczce i pomarzyć wsród pięknych okoliczności przyrody. Dla bardziej aktywnych: spacer alejkami. Teraz dom w nocy: *Schodów nie mogłam zamieścić, bo nie dało się zdjęcia zdobić. Widać je na innym zdjęciu. Dziękuje za oglądnięcie ![]() Link do domku jest TU Uprzejmie proszę o powiadomienie mnie jeśli ktoś ściągnie dom.Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 11:44  | 
|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Guest 

| 

No i mamy miejska kamieniczke.  

Tak jakos mi sie kojarzy. A ja lubie takie kamieniczki. Czyli pierwszy plusik leci na Twoje konto. Fajny ogrodek, tzn urzekly mnie te wydeptane sciezki... Drugi plusik laduje na Twoim koncie. Kuchnio-jadalnia w brazach... To konwallie lubia najbardziej.   > Trzeci plusik dla Ciebie. Duzy minusik za pasiasta tapete w kaciku wypoczynkowym.. brrr... nie podoba mi sie nic a nic. W zupelnosci nie pasuje do pomaranczowej kanapki. Ale i tak jest wiecej plusikow niz minusikow, jest dobrze.
		 | 
| 

| 
		#3 | 
| 

Guest 

| 

Domek rzeczywiście stylowy. Ma swój klimat. Podoba mi się. Natomiast miałabym parę zastrzezeń: 

-nie podoba mi się barierka przy schodkach - nie pasuja mi tu ten nowoczesny fotel i ta tapeta nad nim -telewizor w sypialni..uhh..jak ja tego nie lubię   Juz pomińmy to, że wisi w powietrzu.
		Ostatnio edytowane przez riannon : 26.02.2006 - 19:34  | 
| 

| 
		#4 | 
| 

Guest 

| 

...ładny, ale mam jeden minus - świeczki... Wyglądają tak, jakbyś nie miał (miała?) co wstawić. Ale za całokształt dam 7/10.

| 
| 

| 
		#5 | 
| 

Guest 

| 

Miałabym 

Te świeczki to był pomysł mojej siostry  Aha, Perełka-13- to ta technologia itp   Już telewizory lataja w powietrzu. Właściwie ten telewizor ma wisieć.
		 | 
| 

| 
		#6 | 
| 

Guest 

| 

Link dodany! Wątpie, że ktoś ściągnie ten dom, ale link daje 

Jest on w poście. I prosze mnie powiadomić jeśli ktoś ściągnie mój dom w co wątpie.
		 | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|