![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mój 1 Hauz nazwałem Palazio Real. Nie wiem skąd mi przyszła taka nazwa do głowy, ale mniejsza o tym. Mój hauz nie jest nawet umeblowany
![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ostatnio edytowane przez Charionette : 28.01.2015 - 10:44 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
NIEzachwycające.... Brzydka bryła...
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Pierwszy domek... a, i muszę coś powiedzieć... bryła w kształcie plusa dla mnie jest ładna! Mam 10 lat, zwróć na to uwagę
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Vivatte, przepraszam, ale Twój wiek niczego nie usprawiedliwa. Znam osoby, które budują ładniejsze domy w wieku 7, 8, 9 lat. Więc wiesz...
Mało zdjęć, dom również niezachwycający... 2/10. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za postawienie mojego hauza przed konstruktywną krytyką.
Przyznam się, nie robię pięknych domów. To moja wada :/ myślałem że dom jest ładny, ale to dla mnie. |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Domek może być aczkolwiek nie jest cudowny. Widziałam lepsze. Nie ma ogródka. I te okropne ścieżki. Daję 5/10.
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nie jest mega ekstra ale wygląda dość fajnie z zewnątzr oprócz bryły. Już nawet podaruję, że nia ma zbytniego ogrodu... i szkoda że nia ma zdjęć wewnątzr
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wiek... Według mnie talent się ma albo nie ma. Co do domku, nie przypadł mi do gustu. Pusta bryła - przepraszam za wyrażenie. Nie pasuje mi tu wiele rzeczy, ocena końcowa o wszystkim zadecyduje. No więc:
+ Ładnie dobrany kolor ścian. + Ładne wejście do domu. Niestety, więcej plusów brak. - Prawie wszystkie takie same drzewa - Basen przed domem? Pierwsze słyszę. - Mur według mnie nie pasuje kompletnie. - I ta droga wokół domu... - Na tym plakaciku nie podoba mi się wnętrze - to chyba tego domu? Ogólnie: 10 - 1 - 1 - 1 - 1 - 1 + 1 + 1 = 7. Trochę za wysoko jak dla mnie, ale ok. 7/10. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jeszcze wam pokażę
![]() Właśnie robię pinkny (albo nie tak znowu pinkny) domek. Mam nadzieję że spełni wasze oczekiwania. |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|