Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.03.2006, 19:05   #1
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Amethyst43217
Wiem, pewnie powiecie, że już było... Budowałam domek, wszystko działało, wcześniej simkę zrobiłam i tak dalej. Już ponad godzinę gra była włączona na pewno. I nagle... "Działanie programu zostało zakłócone"! A tyle się napracowałam... Dlaczego dopiero w takim momencie to wyskoczyło i od czego to zależy? Mam za mało pamięci? Jeśli tak, to gdzie - tam, gdzie mam grę (9.30 GB/67.7GB wolnego) czy tam, gdzie mam "My documents" z "EA Games" (75.3 MB/5.99 GB wolnego xP)? Czy może za dużo dodatków?
Takie zgubnę działanie na grę mają hacki i dodatki Każdy dodatek to ingerecja w grę, a o hacku już nie wspomnę. Spróbuj przekopiować folder Downloads w inne miejsce i odpalić grę.

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.03.2006, 19:10   #2
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Skopiować czy wyciąć i wkleić? :>

Owszem, to możliwe, ale nigdy wcześniej nie miałam tych problemów. Usunęłam parę dodatków, których nie używałam, żeby mieć chociaż odrobinę więcej miejsca.

A jak już skopiuję/przeniosę te Downloady (czy trzeba zmienić nazwę?), to co, mam po jednym pliku wkładać i sprawdzać, czy coś się stanie? Bo ja chcę mieć moje dodatki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2006, 20:54   #3
nossace

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Amethyst43217
Skopiować czy wyciąć i wkleić? :>
A jak już skopiuję/przeniosę te Downloady (czy trzeba zmienić nazwę?), to co, mam po jednym pliku wkładać i sprawdzać, czy coś się stanie? Bo ja chcę mieć moje dodatki.
No tak wyciąć. Jeżeli nic ci nie będzie przeszkadzać to znaczy że to wina dodatków. Jeżeli koniecznie chcesz mieć swoje dodatki spróbuj przeskanować je CleanInstallerem (poradnik: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12706). Ale nie wiem czy to coś pomoże.

last summer you asked me if i loved you enough to give up writing.

now i can finally call myself a poet.

nossace jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2006, 23:01   #4
semus
Guest

Domyślnie

No to tak, mam 3 pytania:
1. Mam orginalny własny biznes i nie wiem gdzie jest opcja reklamowania mojego biznesu. Była mowa o tym, że można dać reklamę do telewizji, itp. Jak to zrobić?

2. Gdzie są te takie podesty, żeby sprzedawać samochody? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.

3. Na kilku zdjęciach w internecie widziałem takie podobne jak te z nocnego życia krzesła, które się łączyły, tyle, że czerwone w kropki. U mnie ich nie ma, dlaczego?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.03.2006, 17:49   #5
Pawlq
Guest

Domyślnie

[QUOTE=semus]2. Gdzie są te takie podesty, żeby sprzedawać samochody? Szukam i szukam i nie mogę znaleźć.[QUOTE]
yyy... W dekoracjach albo w różnych. Raz na nie wpadłem!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania