Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.03.2006, 17:36   #1
DoRX =P
Guest

Grin

Ogólnie dom nie jest zły lecz wymaga jeszcze troche popracowania nad nim. Wszystko było by ok ale nie podoba mi się ten zielony pokój (chyba przedpokój czy coś w tym stylu) trochę tam pustawo, może wpakuj tam na ścianę jakiś obraz od razu zrobi się nieco przytulniej. Reszta jak dla mnie bez zarzutu.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.03.2006, 17:50   #2
Aϊda
Guest

Domyślnie

Lol, ladne bardzo. Maly, skromny, swietny dom. tylko w zielonym pomieszczeniu strasznie pusto jest, czyzbs zapomniala o nim? Ale do B; mis ie podoba, taki jasny, ladny.. Dobra co tu wymieniac. Heh.

stare 05.03.2006, 17:52   #3
art star
Guest

Domyślnie

Hmm domek ładny, przytulny. Jendynie co się gryzie to płytki staw i ta dróżka. Pasowało by to jakby było więcej tych sosenke 8/10

stare 05.03.2006, 18:31   #4
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ładny domek.
Z zewnątrz lepiej wygląda nocą. Staw jest za jasny (czyli za płytki) i nie przepadam za tymi namalowanymi dróżkami. Z daleka wyglądają dobrze, a z bliska są rozmazane. Choć taka dróżka bardziej pasuje do tego podwórka niż jakaś "podłoga". Bardzo podobają mi się krzaczki wokół domu. Jest może trochę pustawo, ale mi to nie przeszkadza.
W środku wszystko urządzone jest z umierem, stonowane i gustowne. Najbardziej podoba mi się kuchnia i salon. Ten przedpokój wydaje mi się trochę za duży (w stosunku do wielkości innych pomieszczeń), ale jest ciekawie zrobiony.
Dobrze dobrałaś wszystkie dodatki.
Ogółem 8/10.

Pozdrawiam
Isi jest offline  
stare 05.03.2006, 18:51   #5
Wika
Guest

Domyślnie

Nio ładny, ładny... Co prawda z podstawowych simów widzę tu tylko telewizor, a w końcu jak się nawali dodatków z internetu to każdy dom nieźle wygląda Ale podoba mi się

stare 05.03.2006, 19:32   #6
Angel com
Guest

Domyślnie

Dom nie jest najgorszy, ma ciekawą bryłę co odwróciło mój wzrok od mało zróżnicowanego ogrodu. Now więc... nie pasuję mi ten dtół w kuchni z różyczkami. Jak z restauracji... rozumiemm mieszka ona sama, ale to wyglądas jakby miała w do,mu restaurację.

stare 05.03.2006, 20:43   #7
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Ee, no mi się podoba. Cudoo.. ^^ A simka piękna! 8/10. xD

stare 05.03.2006, 21:42   #8
Bad_Peter
Guest

Domyślnie odp

Noo mi sie nawet podoba. Fajnie zastosowane i wogole fajne dodatki.
Moj jedyny minus to to, że jest mały ogródek i taki mało ciekawy. Nie wiem czemu ale lubie ładne ogródki xD
No wiec moja ocena to 7.5/10
Pzdr

stare 06.03.2006, 11:44   #9
Louisse
Guest

Domyślnie

Super! Wszystko piękne jedynie gryzie mnie ten zielony hol ;( Simka jest the best !!!

stare 11.03.2006, 17:12   #10
Orzech
Guest

Domyślnie

Wydaję się, jaby była źle zagospodorowana przestrzeń, ale tylko się wydaje
Jak zwykle zielono *_*
Fajnie git i orzeszki : D

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania