![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Ta co poszła na konkurs jest w miare łądna. Ładniejsza od tych ohyd (bez urazy) ale wiesz nie zaglosuje na nią. Mam juz kandydatkę na oku.
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Natalia jest moim zdaniem ładna, ubranie, fryzura i kolczyki pasują do twarzy, tyle że oczy ma trochę za bardzo skośne jak na mój gust. Tak krzywo wyglądają... Poza tym wszystko OK. Z daleka łasdnie wygląda, a z bliska widać tą "krzywiznę" oczu.
![]() Pozdrawiam ![]()
#34 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie to cos ma z oczami, ale za to Twoje simki mają ładne fryzury
|
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Twoje simki sa stuczne. Prawie zawsze dajesz im ta sama szminke. ZA bardoz stuczne. Ostatnia jest srednio, na ukos. Nie podoba mi sie.
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Następne simki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ech co tam od razu przejde do oceniania
![]() Ta pierwsza z najnowszego posta mi sie podoba. Skąd masz ta super szminkę? Ma ładna fryzurę, długie rzęsy... i podoba mi się ![]() ![]() ![]() 2. Ta mi się mniej podoba, ta fryzura jakoś nie przypadła mi do gustu. Ale mimo wszystko nie taka zła ![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niezłe moim zdaniem.
Pierwsza wygląda trochę poważnie, jak dla mnie troszeczkę za ciemna, ale może być. Druga bardziej mi sie podoba. Zazwyczaj nie lubię grzywek zasłaniających oko, ale na tej twarzy ładnie to wygląda. Tylko cień na oku nie prezentuje się dobrze (nie wiem, czemu, nie wygląda po prostu naturalnie). W każdym razie Simki o wiele lepsze od większości tych na początku. ![]()
#39 |
Guest
|
![]()
Te dwie ostatnie simki są nawet, nawet. Ale spróbuj nie robic ich aż tak sztucznych. Strasznie są wymalowane.
|
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Następna:
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|