|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
A ja już 2 partie przegapiłam... Odświeżę tamat.
![]() PRZEDOSTATNI POST Bluzka-- wzór i pomysł fajny, ale rozmazana się wydaje... Fajne kolory, chociaż nie lbię wstążek na bluzkach. ![]() Simka dorosła-- fajna. Ładnie połączyłaś makijaż z kolczykami. Grzywka się trochę rozmazała. Myślę, że pasowałaby tu bardziej jakaś "egzotyczna" fryzura i brązowe włosy, choć tak też nie jest źle.Danusia z Krzyżaków-- musze przyznać, że ja ją sobie całkiem podobnie wyobrażałam. Może tylko usta jakieś czerwone/różowe miałam w wyobraźni. Jeśliby to nie była Danusia, to zapewne powiedziałabym, że Simka jest zwyczajna, ale skoro to wyobrażenie, to nie oceniam w tej kategorii. Ładne oczy. A tą fryzurkę ciągle gdzieś widzę. ![]() OSTATNI POST Barbie- ciuszek nie jest zły, choć trochę rozmazany (a może to tylko tak wygląda). Nie pasują mi do Barbie te romby i kratki. Moim zdaniem takie desenie pasują do innych kolorów. ![]() ciemnoskóra Simka- zgadzam się, że udana. Naprawdę bardzo ładnie wygląda, i jeszcze do tego fajna fryzurka. Podoba mi się. ![]() eksperyment z naturalnym skinem- zwyczajna jak dla mnie. Niby wszystko OK, ale nic szczególnego. Ten nos wydaje się trochę opuchnięty. ![]() Gothka- goth mnieie fascynuje ani szczególnie się nei podoba... Myślę, że jest w porządku, kształt twarzy trochę "dziecięcy", ale może to celowy kontrast z tym makijażem?
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ta ghotka to jest... no nie wim jak to wyrazić, ale mnoże powiem super (może dlatego, że mam ciemne włosy i baardzo jasną karnację) reszta też niczego sobie!
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
W przypływie nudy zrobiłam kilka charakteryzacji losowo wybranych simek (czyli takich jakie mi się trafiły w trybie tworzenia rodziny)
Pierwsza Przed: Po: Druga Przed: Po: Trzecia Przed: Po: (nic sie nie dało zrobic z tymi żabimi ustami..) Oceniajcie
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ciężkiego się podjęłaś zadania
![]() Rysy twarzy tych simek nie są za ładne ani wymiarowe. Ale właśnie o to w charakteryzowaniu chodzi, żeby brzydcy simowie stali się ładniejsi ![]() Powiem tylko : Ja bym tak nie umiała ;p Nawet ci wyszły Najbrdziej spodobała mi się ostatnia charakteryzacja, może dlatego że uwielbiam tą fryzurkę?
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Zgadzam się z __Julą__, że podjęłaś się ciężkiego zadania- losowe Simki rzeczywiście nie wyglądają za ciekawie.
![]() Bardzo ładnie je ucharakteryzowałaś, choć nadal urodą nie grzeszą, ale myślę, że zrobiłaś wszystko, co się dało. No może oprócz drugiego przypadku- uwypukliły się Simce policzki. Natomiast pierwsza i trzecia charakteryzacja są świetne, najbardziej podoba mi się ta ostatnia. Wprowadziłaś dużo zmian na lepsze i bardzo ładnie Ci wyszło. ![]() Pozdrawiam
|
|
#6 |
|
Guest
|
PRZED OSTATNI POST
barbie- super ale nie moj faworyt 9\10 simka- o fuj wyglada jak jakis rozjechany kociak nie chce cie obrazac 2\10 simka 2- ale ochyda fu ale lepsza 2,5\10 simka 3- mroczna czarna? Dziwna 1\10 OSTATNI POST zmiana 1- Nadal brzydka bo usta takie dziwne 3\10 zmiana 2- Nadal brzydka ale lepsza duzo 4\10 zmiana 3- Ladna calkiem 6\10 |
|
|
#7 |
|
Guest
|
No cóż
Bylo to chyba dosyć trudne zadanie I mają okropne twarze...Ale pierwsza i druga charakteryzacja są ladne. Trzecia mi sie niezbyt podoba.
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|