|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 66.13% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 22.58% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.23% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 8.06% |
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No i co ja mam niby napisać. Literówek się nie dopatrzyłam, bo te co były to już poprawione. Sama treść dobra, nawet mnie ciekawi co będzie dalej (przepraszam za to "nawet"). Zdjęcia też fajne.
A tak pozatym, to masz tu sporo wątków, jak je wszystkie rozwiniesz to pewnie będzie jeszcze ciekawiej... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle Egi super... Znam Cię ale nie sądziłam, że jesteś tak... nieprzewidywalna xD spodziewałam się sielanki a ty mnie... zaskoczyłaś? Ale tak pozytywnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Moje zdanie nie różni się praktycznie niczym, od wypowiedzi poprzedników - to FS jest na prawde świetne
![]() Od pierwszego odcinka bardzo mi się podobało i teraz za każdym nowym odcinkiem podoba mi się coraz bardziej ![]() Ja tak samo spodziewałam się czego innego, a jednak... ![]() Nie moge doczekać się 5 odcinka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
świetne, bardzo dopracowane i znacząco różniące się od innych fotostory. Bardzo, ale to bardzo mi sie podoba, z niecierpliwością czekam na kolejne oodcinki!!
Pozdrawiam: Calintz |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dopiero teraz udało mi się zalogować. Fs bardzo ładne i ciekawe. Sama dawno nie grałam w TS2,jakoś tak przeszła mi fascynacja, ale FS lubię sobie poczytać. Oby tak dalej.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba.Jestem ciekawa co będzie dalej.Nie wiem tylko w jaki sposób ta dziewczyna mogła się tak wykrwawić jeżeli umarła z powodu przedawkowania.Przynajmniej tak wynika z tekstu,ponieważ nikt nic nie mówi na temat morderstwa...
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do krwi to się zastanawiałam, czy się ktoś zorientuje i napiszę tylko jedno słowo: wiem. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Oh, dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu, aby móc w spokoju to przeczytać i nie żałuję. Ten odcinek udał Ci się, naprawdę :) Jest świetnie, niczego nie brakuje.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|