Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 41 66.13%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 14 22.58%
3 gwiazdki - Przeciętne 2 3.23%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 5 8.06%
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.03.2006, 16:15   #1
DarkSwan
Guest

Domyślnie

No i co ja mam niby napisać. Literówek się nie dopatrzyłam, bo te co były to już poprawione. Sama treść dobra, nawet mnie ciekawi co będzie dalej (przepraszam za to "nawet"). Zdjęcia też fajne.
A tak pozatym, to masz tu sporo wątków, jak je wszystkie rozwiniesz to pewnie będzie jeszcze ciekawiej...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.03.2006, 19:37   #2
martish
Guest

ThumbsUp

Jak zwykle Egi super... Znam Cię ale nie sądziłam, że jesteś tak... nieprzewidywalna xD spodziewałam się sielanki a ty mnie... zaskoczyłaś? Ale tak pozytywnie I nie martw się kochanie, że nikt nie komentuje... na początku zawsze jest ciężko. Jak wkręcisz ludziki (a jesteś na dobrej drodze ) to będziesz miała lepszy popyt niż winklus Buziole Dla Egi - Mojej Ziomali Z Klasy (PS ten komentarz napisałam sama. Nikt mi nie dyktował. Fajnie, prawda? Nie wiedziałam, że tak umiem )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2006, 12:16   #3
..::CaRmEn::..
Guest

Domyślnie

Moje zdanie nie różni się praktycznie niczym, od wypowiedzi poprzedników - to FS jest na prawde świetne
Od pierwszego odcinka bardzo mi się podobało i teraz za każdym nowym odcinkiem podoba mi się coraz bardziej
Ja tak samo spodziewałam się czego innego, a jednak... Uwielbiam niespodzianki ;-P
Nie moge doczekać się 5 odcinka Pozdrawiam!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2006, 12:41   #4
Calintz
Guest

Domyślnie

świetne, bardzo dopracowane i znacząco różniące się od innych fotostory. Bardzo, ale to bardzo mi sie podoba, z niecierpliwością czekam na kolejne oodcinki!!
Pozdrawiam:
Calintz
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2006, 20:50   #5
nika_lolinka
Guest

Domyślnie

Dopiero teraz udało mi się zalogować. Fs bardzo ładne i ciekawe. Sama dawno nie grałam w TS2,jakoś tak przeszła mi fascynacja, ale FS lubię sobie poczytać. Oby tak dalej.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2006, 15:49   #6
Riel
Guest

Domyślnie

Bardzo mi się podoba.Jestem ciekawa co będzie dalej.Nie wiem tylko w jaki sposób ta dziewczyna mogła się tak wykrwawić jeżeli umarła z powodu przedawkowania.Przynajmniej tak wynika z tekstu,ponieważ nikt nic nie mówi na temat morderstwa...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2006, 16:17   #7
egi
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Riel
Bardzo mi się podoba.Jestem ciekawa co będzie dalej.Nie wiem tylko w jaki sposób ta dziewczyna mogła się tak wykrwawić jeżeli umarła z powodu przedawkowania.Przynajmniej tak wynika z tekstu,ponieważ nikt nic nie mówi na temat morderstwa...
I nic nie jest też napisane o jej śmierci, więc niekoniecznie umarła. (To, że to piszę, nie znaczy, że ona nie umarła. I że żyje też nie. ^^ )

Co do krwi to się zastanawiałam, czy się ktoś zorientuje i napiszę tylko jedno słowo: wiem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2006, 18:17   #8
Chocolatté
Guest

Domyślnie

Oh, dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu, aby móc w spokoju to przeczytać i nie żałuję. Ten odcinek udał Ci się, naprawdę :) Jest świetnie, niczego nie brakuje.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania