![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Barbie-jejku supcio!
![]() Murzynka-Niom ... ![]() Rudkawa-8,9Ładna ![]() Gothka-O nie tylko nie to! ![]() Twórz dalej! ![]() Rudkawa z kitkami-Fajniusia ![]() Ciuszki jej-8,9/10Też ładna ta bluzeczka ![]() Danusia-O nie;(.1,9/10 Suknia-O niee ![]() Ostatnio edytowane przez Melicyanda : 04.03.2006 - 16:37 |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Hmmm, od czego by tu zacząć? Dużo dałaś tych simek, ale teraz ocenie tylko te z twojego ostatniego posta...
Z ciuchów podoba mi się ta spódnica. W sumie udany komplecik. ![]() Murzynka w sumie nawet udana ![]() ![]() ![]() Ruda jest taka... zwykła, ale mimo wszystko ładna ![]() ![]() Ostatnia gothicowa simka... No właściwie nie wiem jak ja mam ocenić ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Mely, a mogłabyś powiedzieć co ci się konkretnie w Danusi nie podoba? Bo rozumiem, że gothka może się nie wszystkim podobać, bo nie wszyscy lubią taki styl. Kiecka też nie jest zbytnio udana, więc to też rozumiem
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja już 2 partie przegapiłam... Odświeżę tamat.
![]() PRZEDOSTATNI POST Bluzka-- wzór i pomysł fajny, ale rozmazana się wydaje... Fajne kolory, chociaż nie lbię wstążek na bluzkach. ![]() Simka dorosła-- fajna. Ładnie połączyłaś makijaż z kolczykami. ![]() Danusia z Krzyżaków-- musze przyznać, że ja ją sobie całkiem podobnie wyobrażałam. ![]() ![]() ![]() ![]() OSTATNI POST Barbie- ciuszek nie jest zły, choć trochę rozmazany (a może to tylko tak wygląda). Nie pasują mi do Barbie te romby i kratki. Moim zdaniem takie desenie pasują do innych kolorów. ![]() ciemnoskóra Simka- zgadzam się, że udana. Naprawdę bardzo ładnie wygląda, i jeszcze do tego fajna fryzurka. Podoba mi się. ![]() eksperyment z naturalnym skinem- zwyczajna jak dla mnie. Niby wszystko OK, ale nic szczególnego. Ten nos wydaje się trochę opuchnięty. ![]() Gothka- goth mnieie fascynuje ani szczególnie się nei podoba... Myślę, że jest w porządku, kształt twarzy trochę "dziecięcy", ale może to celowy kontrast z tym makijażem? ![]()
#35 |
Guest
|
![]()
Ta ghotka to jest... no nie wim jak to wyrazić, ale mnoże powiem super (może dlatego, że mam ciemne włosy i baardzo jasną karnację) reszta też niczego sobie!
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
W przypływie nudy zrobiłam kilka charakteryzacji losowo wybranych simek (czyli takich jakie mi się trafiły w trybie tworzenia rodziny)
Pierwsza Przed: ![]() Po: ![]() Druga Przed: ![]() Po: ![]() Trzecia Przed: ![]() Po: (nic sie nie dało zrobic z tymi żabimi ustami..) ![]() Oceniajcie ![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ciężkiego się podjęłaś zadania
![]() Rysy twarzy tych simek nie są za ładne ani wymiarowe. Ale właśnie o to w charakteryzowaniu chodzi, żeby brzydcy simowie stali się ładniejsi ![]() Powiem tylko : Ja bym tak nie umiała ;p Nawet ci wyszły ![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam się z __Julą__, że podjęłaś się ciężkiego zadania- losowe Simki rzeczywiście nie wyglądają za ciekawie.
![]() Bardzo ładnie je ucharakteryzowałaś, choć nadal urodą nie grzeszą, ale myślę, że zrobiłaś wszystko, co się dało. No może oprócz drugiego przypadku- uwypukliły się Simce policzki. Natomiast pierwsza i trzecia charakteryzacja są świetne, najbardziej podoba mi się ta ostatnia. ![]() Wprowadziłaś dużo zmian na lepsze i bardzo ładnie Ci wyszło. ![]() Pozdrawiam
#39 |
Guest
|
![]()
PRZED OSTATNI POST
barbie- super ale nie moj faworyt 9\10 simka- o fuj wyglada jak jakis rozjechany kociak nie chce cie obrazac 2\10 simka 2- ale ochyda fu ale lepsza 2,5\10 simka 3- mroczna czarna? Dziwna 1\10 OSTATNI POST zmiana 1- Nadal brzydka bo usta takie dziwne 3\10 zmiana 2- Nadal brzydka ale lepsza duzo 4\10 zmiana 3- Ladna calkiem 6\10 |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
No cóż
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|