|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 12.50% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
0 | 0% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
0 | 0% |
2 gwiazdki - Zgroza |
1 | 12.50% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
6 | 75.00% |
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
khm....
To Twoje pierwsze FS ale..... 1)dopracuj bardziej tekst. Ten wygląda na pisany na poczekaniu 2) wiem że nie każdy ma super kartę graficzną, ale chociaż ustaw sobie zdjęcia na większe... 3)pierwszego zdjęcia nie widać 4) Tu nie muszą być prawdziwe nazwiska rodzin w simach. W moim pierwszym FS simka miała na imię Rachel a pisałam że ma na imię Laura. Można zmyślić nazwisko. Ogólnie jest zrobione na "odwal się" niestaranne, niedopracowane, fabuła banalna.... |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ummm...to "coś" jest straszne!I wcale nie jest to powód do śmiania o.0.Imiona, nazwiska...simy nie muszą być tak samo nazywane jak u ciebie w grze :con: .Hmm...Podobno miał być to wstęp...ale to nie oznacza, że musi być to takie krótkie a połowa tego "tekstu" zawiera słowa typu "nie pamiętam jak się nazywał".Niektórzy powiedzieli, że jest mało zdjęć, lecz tu teks jest najważniejszy.Chociaż dobrej jakości zdjęcia by się przydały...i lepiej zrobione te ujęcia.I jak jużrobisz kropki to rób tylko 3 :con: .Ocenić, nie oceniam bo nie mam zwyczaju oceniać tak szybko.Mam nadzieję, że się poprawisz.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|