Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 09.03.2006, 22:08   #1
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Dla mnie on jest za kolorowy: zbyt niebieski na zewnątrz i w salonie (ja nawet lubię niebieski, ale bez przesady i zbyt zielony w pokoju dziecka. Ale że to pokój dziecka, mogę być wyrozumiała. Choć mogłeś tam wprowadzić też trochę innych kolorów. A rozłożenie umeblowania+ półpiętro bardzo fajnie się prezentują.
Łazienka mi się podoba najbardziej. Jest nietypowa, bo wyłożona drewnianymi panelami. Kuchnia też ładna (chociaż tej podłogi nie lubię). Sypialnia wyglądałaby moim zdaniem lepiej, gdybyś dobrał inny kolor pościeli na łóżko.
Jeśli chodzi o podwórko, to jest dosyć zwyczajnie, te niebieskie daszki trochę rażą. W ogóle mi nie pasują. Podwórko jest puste... A bryła domku- całkiem, całkiem... Te okna takie wielkie się wydają z zewnątrz.
Dobrze, że cały dom nie jest niebieski (tzn. wszytkie pomieszczenia), ogólnie to będzie 6/10 w mojej skali.
Pozdrawiam
Isi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.03.2006, 11:33   #2
Aϊda
Guest

Domyślnie

Bryla jest ladna,ogolnie ogrodek rowniez, choc zewnatrz jest nie teges.

5/10

stare 04.05.2006, 19:21   #3
Shaggy
Guest

Domyślnie

Nawet łdny. Jest clean czy mnie oczy pieszczą? Od masowej ilości dodatków w mojej grze oczy mnie bolą

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania