|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
208 | 65.00% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
76 | 23.75% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
22 | 6.88% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
5 | 1.56% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
9 | 2.81% |
| Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
zaciekawiło mnie lecz krótki odcinek, postaraj dłusze odcinek, ale to nieszkodzi.Miło mi czyta!!Kiedy next part??bardzo podobam twoje opowiadanie FS, ciekawe co dalej
|
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Bardzo mi sie podoba z wyjątkiem jednego - wypowiedzi. piszesz w ten sposób:
Cytat:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Khem...przede wszystkim: PRZED znakami interpunkcyjnymi nie "stawia" się spacji, tylko PO! Co wy ludzie macie z tym? O_o
A samo fs... Całkiem mi się podoba, ciekawa jestem, co będzie dalej. Tylko te zdjęcia trochę nie pasują, np. dlaczego ta dziewczyna jest taka wściekła, jak kupuje bilet? No i rozbawił mnie fragment: "...jej broda zaczęła cichutko drgać." Szczerze mówiąc, jeszcze nigdy nie poznałam osoby, której broda trzęsła się głośno, więc po co podkreślać, że to było ciche?
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Muszę przyznać, że podoba mi się.
Tylko zdaje się, że jedno zdjęcie się powtórzyło .Ale o.k nie czepiam. Ciekawe FS. Zobaczymy co będzie dalej
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Jest trochę błędów stylistycznych i literówek.Czasami używasz dziwnych określeń,np. ta cicho drgająca broda.
![]() Na razie nie oceniam.Mam nadzieję,że akcja fajnie się rozkręci.Trzymam kciuki!
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 10
|
To fs zaciekawiło mnie bardziej niż Twoje poprzednie.
Myślę, że jest lepsze.Przejście z teraźniejszości do przyszłości mi się podoba, tekst jest raczej dobry (ale tak jak mówi Amethyst43217, nie stawia się spacji przed wykrzyknikiem i znakiem zapytania). Po niektórych zdaniach nie dajesz też kropek. Zdjęcia są bardzo ładne, dobrej jakości, podobają mi się. Ciekawie wyglądają łezki w oczach starszej pani. Odcinek szybko mi minął, jest dosyć krótki, na razie jeszcze nie oceniam. ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Bardzo fajne fs tylko, że ten motyw na samym początku znichęcił mnie troszeczkę... :con:
Ale ogólnie bardzo ładnie i cacy...
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 12
|
[QUOTE=Riel]Czasami używasz dziwnych określeń,np. ta cicho drgająca broda.
![]() Ona nie napisała cicho drżeć, tylko jej broda zaczęła leciutko drżeć. No chyba, że to zmieniła. Fajne FS, ale coś mi się w nim nie podobało : Nie napisałaś na początku, że ona (ta staruszka) nazywa sie Anna i nie mogłam skumać o co chodzi jak nagle pojawiła sie ta młoda dziewczyna :wacko: ale ogólnie FS jest OK!
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
|