|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
208 | 65.00% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
76 | 23.75% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
22 | 6.88% |
2 gwiazdki - Zgroza |
5 | 1.56% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
9 | 2.81% |
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
To fs zaciekawiło mnie bardziej niż Twoje poprzednie.
![]() Przejście z teraźniejszości do przyszłości mi się podoba, tekst jest raczej dobry (ale tak jak mówi Amethyst43217, nie stawia się spacji przed wykrzyknikiem i znakiem zapytania). Po niektórych zdaniach nie dajesz też kropek. Zdjęcia są bardzo ładne, dobrej jakości, podobają mi się. Ciekawie wyglądają łezki w oczach starszej pani. Odcinek szybko mi minął, jest dosyć krótki, na razie jeszcze nie oceniam. ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zdjęcia mają doskonałą jakośc, no i wcześniej juz kilkakrotnie wpominana interpunkcja. To chyba jedyna rzecz do której mogę się przyczepic, dla mnie akcja nie rozgrywa się tak bardzo szybko jak niektórzy piszą. Sądząc po ilości obrazków to chyba mógłby byc komiks
![]() ![]()
http://ask.fm/Mitheska Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 15.03.2006 - 15:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No, zaciekawiło mnie to. Tylko jak już ktoś wcześniej napisał, wydaje mi się że wszystko dzieje się zbyt szybko ... Czekam na następny odcinek
![]() . |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Strasznie się cieszę, że wam się podoba. Szczerze to nie sądziłam, że będzie aż tak dobrze
![]() ![]() Wytrzymajcie! ![]() Pozdrawiam ![]() Edit: poprawiłam to powtarzające się zdjęcie i zmieniłam z "jej broda po cichutku zaczęła drżeć" na "jej broda zaczęła leciutko drżeć", myslę, że tak lepiej ![]() Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 11.03.2006 - 07:54 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niby spoko, ale nie do końca. Niedopracowane, oj i to bardzo. Po każdym znaku interpunkcyjnym musi być spacja, nie przed. Odstępy między zdjęciami a tekstem robisz raz bardzo duże, raz w ogóle ich nie ma. Dla estetyki propnuję jedną, dwie linijki. W opowiadaniach wszystkie cyfry piszemy raczej słownie, to ułatwa czytanie. Widzę tu też pełno powtórzeń, słowo "zdjęcia" pojawiło się aż trzy razy. Fotki nie do końca wtapiają się w tekst, czasem nie piszesz o czymś, co zostało na nich przedstawione, np. na zdjęciu przedstawiającym dziewczynę kupującą bilet ma ona wściekłą minę, chociaż nic o tym nie napisałaś, a na poprzedniej jest uśmiechnięta. )
Mam nadzieję, że następny odcinek bedzie lepszy! ;] |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam takie wrażenie, że znam przebieg akcji i fabułę. Ale mam nadzieję, że nie bedzie to przynudzajaca telenowela. Bardzo skupiłas się na fabule zupełnie tak jakbyś chciała szybko zakończyć to fotostory, a to źle. Powinnaś bardziej skupić się na uczuciach i opisach, bo początek był świetny. Jak na pierwsze opowidanie to całkiem nieźle.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba. Ale następnym razme zwróć uwagę na znaki interpunkcyjne. Tekstu nie jest zbyt dużo, ale mam nadzieję, że to się zmieni.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Uwżam, że ten odcinek jest dużo lepszy od 1, jest ciekawszy
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]()
Dosyć ciekawy odcinek :p Alt o co już wcześniej mówiłam:
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Wszystko pieknie, ładnie, ciekawie.
Ale, jeśli starsza pani Anna siedzi w roku 2006 w domu starców, to czemu 3 lata temu(2003 r) była pełną życia dorosłą kobietą ... ?? ![]() Ostatnio edytowane przez Other Girl : 19.03.2006 - 14:29 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 48 (0 użytkownik(ów) i 48 gości) | |
|
|