Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory ?
5 gwiazdek - Odlotowe 208 65.00%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 76 23.75%
3 gwiazdki - Przeciętne 22 6.88%
2 gwiazdki - Zgroza 5 1.56%
1 gwiazdka - Strach się bać 9 2.81%
Głosujących: 320. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.03.2006, 18:49   #1
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

To fs zaciekawiło mnie bardziej niż Twoje poprzednie. Myślę, że jest lepsze.
Przejście z teraźniejszości do przyszłości mi się podoba, tekst jest raczej dobry (ale tak jak mówi Amethyst43217, nie stawia się spacji przed wykrzyknikiem i znakiem zapytania). Po niektórych zdaniach nie dajesz też kropek.
Zdjęcia są bardzo ładne, dobrej jakości, podobają mi się. Ciekawie wyglądają łezki w oczach starszej pani.
Odcinek szybko mi minął, jest dosyć krótki, na razie jeszcze nie oceniam.
Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.03.2006, 18:57   #2
Monitkowa

Reputacja: 15
Domyślnie

Zdjęcia mają doskonałą jakośc, no i wcześniej juz kilkakrotnie wpominana interpunkcja. To chyba jedyna rzecz do której mogę się przyczepic, dla mnie akcja nie rozgrywa się tak bardzo szybko jak niektórzy piszą. Sądząc po ilości obrazków to chyba mógłby byc komiks . Na dzień dzisiejszy Masz u mnie najwyzszą ocenkę ale według zasady poczekam do 2 odcinka. Tak trzymac !!! :smilea:

Ostatnio edytowane przez Monitkowa : 15.03.2006 - 15:02
Monitkowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2006, 19:04   #3
*Luna*
Guest

Grin <tak> ...

No, zaciekawiło mnie to. Tylko jak już ktoś wcześniej napisał, wydaje mi się że wszystko dzieje się zbyt szybko ... Czekam na następny odcinek

.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2006, 07:44   #4
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Strasznie się cieszę, że wam się podoba. Szczerze to nie sądziłam, że będzie tak dobrze . Postaram się wykrzykniki i pytajniki (znaki zapytania) pisać bez spacji. To powtórzenie jednego ze zdjęć to czysty przypadek który zauważyłam dopiero teraz i go naprawię . Co do odcinka to muszę was trochę zmartwić. Dostałam Własny Biznes w który gram przez cały czas (znaczy się tak mnie wciąga), a poza tym w pon. do szkółki czyli wychodzi na to, że około czwartku pojawi się kolejny odcinek, bo w poprzednie dni mam po 7 ciężkich lekcji, jeszcze we wtorek do dentysty :wacko: . Podsumowując strasznie się cieszę, że wam się podoba, ale odcinek najwcześniej w czwartek 16 marca.
Wytrzymajcie!
Pozdrawiam

Edit: poprawiłam to powtarzające się zdjęcie i zmieniłam z "jej broda po cichutku zaczęła drżeć" na "jej broda zaczęła leciutko drżeć", myslę, że tak lepiej

Ostatnio edytowane przez ~Asiulek94~ : 11.03.2006 - 07:54
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2006, 14:51   #5
egi
Guest

Domyślnie

Niby spoko, ale nie do końca. Niedopracowane, oj i to bardzo. Po każdym znaku interpunkcyjnym musi być spacja, nie przed. Odstępy między zdjęciami a tekstem robisz raz bardzo duże, raz w ogóle ich nie ma. Dla estetyki propnuję jedną, dwie linijki. W opowiadaniach wszystkie cyfry piszemy raczej słownie, to ułatwa czytanie. Widzę tu też pełno powtórzeń, słowo "zdjęcia" pojawiło się aż trzy razy. Fotki nie do końca wtapiają się w tekst, czasem nie piszesz o czymś, co zostało na nich przedstawione, np. na zdjęciu przedstawiającym dziewczynę kupującą bilet ma ona wściekłą minę, chociaż nic o tym nie napisałaś, a na poprzedniej jest uśmiechnięta. )

Mam nadzieję, że następny odcinek bedzie lepszy! ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2006, 15:16   #6
Doris
Guest

Domyślnie

Mam takie wrażenie, że znam przebieg akcji i fabułę. Ale mam nadzieję, że nie bedzie to przynudzajaca telenowela. Bardzo skupiłas się na fabule zupełnie tak jakbyś chciała szybko zakończyć to fotostory, a to źle. Powinnaś bardziej skupić się na uczuciach i opisach, bo początek był świetny. Jak na pierwsze opowidanie to całkiem nieźle.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.03.2006, 17:37   #7
riannon
Guest

Domyślnie

Bardzo mi się podoba. Ale następnym razme zwróć uwagę na znaki interpunkcyjne. Tekstu nie jest zbyt dużo, ale mam nadzieję, że to się zmieni.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2006, 22:16   #8
Toxic
Guest

Domyślnie

Uwżam, że ten odcinek jest dużo lepszy od 1, jest ciekawszy Wstrzymam sie z oceną, i czekam na kolejny odcinek
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2006, 08:57   #9
GosieQ
Guest

Domyślnie

Dosyć ciekawy odcinek :p Alt o co już wcześniej mówiłam:

Cytat:
- Ja?!
- A co ja?!
- Trochę się po sprzeczałyśmy!
- Trochę?!
- Nie ważne, na pewno niedługo wróci. Może jest u koleżanki?
- I wzięłaby tam torbę i wszystkie swoje rzeczy?!
- Co?! Nie ma jej rzeczy?
- No nie, ani żadnej kartki nic! Moja biedna mała dziewczynka.
- Ma siedemnaście lat, a ty mówisz jakby to było małe dziecko, nie zginie, ale należy zgłosić to na policję.
- Już dzwoniłem, ale powiedzieli, że może jest w szkole!
- A o której to było?
- O 12.00.
Można się pogubić? Moim zdaniem tak... Znalazłam też kilka literówek. Ostatnie zdjęcie... hm... szczerze mówiąc nad tą wizytówką ja bym jeszcze posiedziała xD ale ogólnie FS jest ciekawe.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2006, 14:17   #10
Other Girl
Guest

Domyślnie

Wszystko pieknie, ładnie, ciekawie.
Ale, jeśli starsza pani Anna siedzi w roku 2006 w domu starców, to czemu 3 lata temu(2003 r) była pełną życia dorosłą kobietą ... ??

Ostatnio edytowane przez Other Girl : 19.03.2006 - 14:29
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 48 (0 użytkownik(ów) i 48 gości)

Zasady Postowania