|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zakończenie jest najlepsze ze wszystkich odcinków.
Musz przyznać, że naprawdę świetnie Ci wyszło. Ogromny plus za brak błędów ortograficznych, których wcześniej było dużo, a teraz w ogóle nie ma. Z przecinkami sporo niedociągnięć, ale przyjemnie się czytało. ![]() Pomysł na przebieg całego odcinka miałaś bardzo ciekawy, zdjęcia też mi się podobają (trochę ciemne), trzecie jest jak dla mnie śliczne (gdybyje tak toroszkę rozjaśnić...) To, co się rzuca w oczy, to długość odcinka- o wiele dłuższy niż poprzednie. Ewentualnie mogłaś go rozbić na 2. ![]() Podobało mi się, bardzo porządne zakończenie. ![]() A najlepiej napisz ciekawostki z planu, zanim temat zostanie zamknięty. ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 12.03.2006 - 13:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No więc kilka ciekawostek (które pamiętam) :
1.Postacie podczas kręcenia DDL zmieniały się chyba 4 razy. Raz bo miałam format , dwa bo dodatki się wykasowały , trzy bo skasował miłowo a cztery znów z powodu dodatków. 2. Wujek był raz dorosły a raz był staruszkiem ( ze względy na to że białe włosy mi się skasowały) 3. Nasza bohaterka raz ma włosy jasne i błyszczące dopiero potem stają się matowe. 4. Bohaterka DDL ma swoją małą kopię ( powstałą do ostatniego odcinka) 5. Ithilnaur i matka bohaterki to ta sama simka. 6. Wiekszośc postaci była przypadkowa (wylosowana przez komputer) 7. Pojęcie drzwi do lasu wymyslił mój tata ( za co brawa dla niego ![]() 8. Dom Hrabiego to nic innego jak na szybko budowane na parceli klockowate domiszcza. 9. Prawie wszystkie miejsca gdzie działo Fs to polana elfów. 10. Pomysł na Fs zrodził się ... w lesie na spacerze. I to chyba wszystko dziekuję wam za uwagę ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Co do ciekawostek: pamięci do twarzy nie mam, tym bardziej do Simów, więc nie zauważyłam wszelkich zmian, które wymieniłaś w pierwszych punktach.
![]() Co do tego, że Simy w większości zostały wylosowane przez komputer i są przypadkowe, domyślałam się, sama nie wiem, czemu. ![]() A o tym, że pomysł na tytuł był autorstwa Twojego taty, chyba już tu wspominałaś. ![]() Jeśli masz w planach kolejne fs, na pewno będę je czytać. ![]() Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
To teras ja^^ Foto strory naprawde mi się podobało, jedyny dla mnie minus to szybko sie fabuła kręci, odcinki były krutki ale powiem ci żę chociasz są te minusy to podoba mi isę to fs! Najfajniejsze jest zakączenie to jest naprawde super^^
A jeśli chodzi o ciekawostki. To jeśli bys nie powiedziała że ta elfka przywódczyni to jej matka to bym wzycni sue nei skapła xD |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|