|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dziękuje bardzo!
Rzeczywiście mi się pomyliło ale cóz nie zawsze wszystko wychodzi... Zrobilam juz druga simke ale nie weim czy dziś ją zamieszcze ![]() EDIT: dODAJE aż trzy nowe simki ![]() Karolina Pachołek (pulchniutka ![]() ![]() Malwina Palantówka ![]() i ... Honorata Tchórz ![]() Ostatnio edytowane przez chili : 12.03.2006 - 18:51 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc po kolei:
1. No niezła. ![]() ![]() ![]() 2. Nie podoba mi się... - usta są za duże, - oczy są za jasne, - kolczyki do niczego nie pasują, - ten puder nie dodaje urody. Poza tym kształt twarzy i fryzurka fajne. ![]() 3. Według mnie najładniejsza. Podoba mi sie połączenie tej fryzury z takim naszyjnikiem... Twarz simka też ma bardzo ładną, ale czarne brwi nie pasują mi do blondu. ![]() Jedna rzecz: wszystkie Simki mają (prawie) takie same nosy. Przydałoby się trochę urozmaicenia. ![]() Pozdrawiam ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Dziękuje!
Ale przydałoby się więcej komentów ![]() Specjalnie dla Isi simkę numer jeden pokaże w długich włosach ![]() (jeżeli się uda, oczywiście) A nosy zrobie inne, jeszcze dzisiaj postaram się dać nowe bużki do oceny I niedługo wznowie prace nad fs "It have a look to future" ![]() Dodaje kolejne! 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() No i zmieniona dla Isi, Karolina Pachołek: Inny makijaż i fryz ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez andź : 13.03.2006 - 14:08 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|