![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się fontanna w łazience, ale domek jest bardzo ładny... Prosta bryła, chyba wszystko do siebie pasuje... No, domki robisz lepsze niż FS
![]() 9/10 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
No to się wypowiem. Jest ładny. Klockowaty, ale ja też innych nie umiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ok mam nadzieję, że dodasz zdjęcie sypialni mamy z bliska, bo z daleko ciężko ocenić. Ogółem daję 6,5/10 Pozdrawiam ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W sumie nawet udana produkcja
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Domek nawet ładny, nie podoba mi sie ta podłoga na tarasie, i fontanna w łazience ale ogólnie nie jest źle. Moja ocena 7/10
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Cóż, nie za bardzo przypadł mi do gustu.
1.Salon, taki czerwioniasty, nie przepadam za tym kolorkiem 2.Fontanna w łazience :con: i tak jakoś dziwnie wepchnieta 3. Podłoga na tarasie, bardziej pasowałaby do łazienki 4. Ten rózowy...ale dobra :con: reszta jest dobra..., a ogród wprost przepiękny 7/10 ![]() Ostatnio edytowane przez Doris : 12.03.2006 - 15:01 Powód: nie twoja sprawa :) |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Nawet ładny domek...nie podoba mi sie podłoga na tarasie, różowe ściany, wściekły kolor salonu i...fontanna w łazience...ogółem nie jest źle, 5/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No więc:
--Bryła: jest niezła. Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń. Nawet powiem, ze bardzo mi sie podoba ![]() Ogródek: bez obrazy, ale jest niezbyt piękny. Strasznie uporządkowany. Krzaczki są w rzędach i jeszcze są takie same. I te kwiatki przed domem też nie wyglądają ładnie. Jeziorko moze być, chociaż nie podoba mi się ta wierzba na jego środku. Kuchnia: Jest chyba najładniejsza ze wszystch pomieszczeń, chociaż troche głupio, że z zewnątrz wchodzi się przez główne drzwi od arzu do kuchni. Mogłaś zrobić jakiś korytarzyk. Salon: Bardzo ładne kanapy, ale niezbyt mi pasują do tego wnętrza. Zmieniłabym podłogi, ściany i zasłonki. Wtedy byłoby lepiej. Pokój dziecka: Słodziutki, bardzo mi się podoba. Tylko, że lepiej by wyglądał z białymi lub różowymi ścianami. Łazienka: Ten dywan na środku łazienki jest według mnie nie potrzebny. Tak samo ta fontanna, troche to dziwne, po co komu fontanna w łazience ![]() Ogólnie chyba największym minusem jest to, że ściany i podlogi nie są dobrane kolorystycznie. Ale daję 7/10 ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Tak za bardzo mi siem nie podoba:/ ale jak na pierwszy to nawet nawet
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi sie niebieski taras , żle to wygląda z drewnianym stołem, pozatym ten czerwony pokój jest aż ZA czerwony proponuje zmienić biurko do kompa, pokuj dziecka strasznie chaotyczny, i to by bylo na tyle
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|