Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 13.03.2006, 13:45   #1
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

1. Jest dość ładna, ma ciekawy kolor oczu, ale po pierwsze ta zielona bluzka trochę mi nie pasuje (one wszystkie mają zielone bluzki ), po drugie ja lubię jakieś odrobinkę oryginalniejsze fryzurki. Ale jest nieźle.

2. Za ciemna trochę- i fryzura, i makijaż. Jak dla mnei trochę sztucznie wygląda- jakby na twarzy miała dużo "tapety", a włosy jakby były farbowane. A sama twarz dość ciekawa.

3. Najmniej mi się podoba. Fryzura zasłania oko, czego nie lubię (krótkich fryzur u Simek też za bardzo nie lubię). Te jasne tęczówki oczu też mi się nie podobają, ale muszę przyznać, że usta ładne.

4. Karolina Pachołek zupełnie inaczej wygląda, oczywiście lepiej. Najbardziej mi się podoba z dzisiejszych Simek, ta fryzurka pasuje do jej delikatnej urody i dobrze dobrałaś szminkę.

Szczerze mówiąc bilans Simek wychodzi na średnio- nie są brzydkie, ale dosyć zwyczajne. Czasem makijaż za mocny. I ubierz może każdą inaczej, jak robisz zdjęcia.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.03.2006, 13:50   #2
chili
Guest

Domyślnie

Dzięki, co do tej drugiej simki to specjalnie dałam taki makijaż, fryzura zasłaniająca oko tez mi się za bardzo nie podoba ale jakos tak mi się dało.
Wszystkie simki mają takie same bluzki dlatego że głownie zwracam uwage na twarz
a nie na ubranie. Ale to tylko wtedy jak tworzę simki do oceny, bo jak gram to już co innego ...
WIęCEJ KOMENTóW!

a karolina Pachołek wygląda według mnie ... młodziej ?

EDIT: nowe simki, ale oceniajcie!

Pulchniaczek

Ostatnio edytowane przez chili : 13.03.2006 - 15:53

stare 13.03.2006, 16:59   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

1. Najbardziej mi się podoba. Brązowe oczy komponują się z brązowymi włosami, ładnie dobrałaś makijaż. Może nos ma trochę za szerokie skrzydełka na dole, ale ogólnie Simka jest w moim guście.

2. Bardzo podobna do pierwszej: taka sama fryzura (tylko inny kolor), nos, podobny kształt twarzy i oczu... Nie podoba mi się za bardzo. Może to przez te jasne tęczówki, a może dlatego, że wypada dosyć "blado" przy pierwszej Simce.

3. Pulchniaczek mi się niestety nie podoba w ogóle. Tą fryzurkę nawet lubię, ale Simka taka... pulcchna, no i wysokie czoło. No nie wiem, nic pięknego w niej nie dojrzałam.

Pozdrawiam
PS. Dobrze, że zmieniłaś im ubrania.
Isi jest offline  
stare 19.03.2006, 21:23   #4
art star
Guest

Domyślnie

Więc od początku:
1. 4/10
2. 4/10
3. 6/10
4. 7/10
5. 9/10
6. 5/10
7. 9/10

Rady:
1. Pościągaj skóry z internetu np. z mod- to nie boli
2. Stawiasz bardzo blisko oczy do nosa
3. Nie podobają mi się oczy- proponuję z helaene ale jakieś ładniejsze
4. Jak robisz nosy to rób różne- te twoje chyba niczym się nie różnią
5. Usta też robisz bardzo podobne do siebie
6. Zresztą oczy też ^_^

stare 13.03.2006, 17:01   #5
Mgiełka
Guest

Cool

Znam ten ból, gdy masz mało komentów, więc też Ci dam jednego(na razie, może kiedyś będzie więcej) :
1) Nienajgorsza, ale tak jak powiedziała Isi ta fryzurka nadaje jej uroku. Fajny ma błyszczyk.
2) Ta simka teraz wygląda troche jak ciotka-klotka No, ale tak to może byc.
3) Mogłby miec nos trochę krótszy, a kąciki ust bardziej do góry Ale jest ładna, pasują jej kolczyki i fryzura.
4) Wygląda trochę jak wredna baba. A ten kolor włosów kojarzy mi się z moją polonistką - ma podobny. Mogłaby mieć trochę inny kolor włosów, szerszą twarz i uśmiechnąć się
5) Za ciemna szminka, oczy jaskrawe(no ale może przecież nosić soczewki ), no i mogłaby mieć rozpuszczone włosy.
6) Mogłaby mieć albo ciemniejszą karnacje, albo brązowe włosy. Teraz trochę jest za blada i wygląda jak trup.
7) Bardzo ładna, fajny fryz, troszkę oczy za mocno podkreślone.
8) Wtedy jak ciotka, a teraz jak nastolatka. Ale już lepiej.
9) Chyba najładniejsza z Twoich dotychczasowych simek . Nie mam do niej żadnych zastrzeżeń.
10) Ma za blisko nosa osadzone oczy.
11) Za grube policzki, nos za długi i troche za dłuży.

Ja się mądruję, a sama robię nielepsze simki. Niektóre zostały ossstro zjechane . No, ale Tobie życzę jeszcze wielu ładnych simek.

Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 13.03.2006 - 21:50

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania