|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz to fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
41 | 66.13% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
14 | 22.58% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
2 | 3.23% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
5 | 8.06% |
Głosujących: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Wiem, że ona jest na ciele, właśnie tak miało być (chyba ;] ). Prymitywny Malunek Nasimowy, a nie Kieca. Plakat już jest, zobacz. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
No więc skomentuję teraz Kiecę...
Niestety nadal nie pojawia się mi ona w grze mimo, że dałaś już trzecią wersję pliku. Simka pojawia się tylko w Body Shop, w grze już nie jest dostępna (a sama kiecka nie jest dostępna ani w grze, ani w BS ![]() Ale z tego co widzę w BS, to Kieca jest naprawdę ładna. Nie do końca wiem, o jakim prymitywnym sposobie jej tworzenia mówisz, chyba w pliku alpha wkleiłaś te nożyce (i kwiat)... a dalej sama nie wiem, nie znam się ![]() ![]() Ciekawa jestem, kiedy bohaterki fs założą tą kieckę... I w jakich okolicznościach, skoro z tyłu tak prześwituje. ![]() I oczywiście czekam na nastepny odcinek. ![]()
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie mam pojęcia, czemu Ci się Kieca nie wyświetla, może zobacz za ubraniami maxisowymi (kiedyś mi się tam coś schowało ściągnięte). Odcinek? Jakoś nie mam ochoty, bo nawet nie wiem, czy się dotychczasowe podobają. Jak się Wam plakat podoba? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Powiem tylko tyle... plakacik świetny... sama bym takiego nie zrobiła (na serio) ten efekt.. mmm
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Wiesz od samego poczatku twojego foto story nie interesowało mnie to. Myslałam ze to fs zwykłej nadętej nastolatki która ma problem z tym ze niema chłopaka itp. Ale dzis juz tak mi sie nudziło iii przeczytałam. Zaziwiłam się.... to fs jest SUPER. Takie fajne i mroczne, wląśnie takie lubie. Przeczytałąm 4 odcinki i daje ci 10/10.
P.s Daj nareszcie odcinek bo tamten dalas 8 dni temu |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Przystępuję do pisania piątego odcinka, totalnie niezmobilizowana, ale dobra... garstka osób czytających to fs- poczekacie sobie jeszcze trochę.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Garstka ?
Fajny plakat zrobiłaś. Ładny. Ja bym takiego nie umiała 10/10. A ubranko takie sobie. Nie wiem jak wyglądaw grze, bo go nie ściągałam (problem z włsnym biznesem ![]() Nie rozumiem za bardzo czwartego odcinka. Ta strzykawka to miały być chyba narkotyki, ale skąd ta krew. Jestem ciężko kapująca. Czekam na następny odcinek ! ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|