Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.03.2006, 20:25   #1
batmanus
Guest

Question Czy w The Sims 2 można usunąć ciąże?

Napisz do mnie! Jeśli chcesz mnie lepiej poznać! Kiedyś miałem taki przypadek, że pewna kobieta w The Sims 2 zaszła w ciąże. Przed urodzeniem była w bardzo złym stanie. Jej pasek higieny i innych spadł do czerwności. Akurat miała rodzić. Ale nic z tego! Był to 3 dzień ciąży, więc powinna już rodzić. Ale zamiast urodzić jej brzuch się zmniejszył! O taki jeden dzień przed urodzeniem! CZy jest to możliwe, że można stracić ciąże w TS2? POZDRO
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.03.2006, 23:37   #2
Lea
Guest

Domyślnie

Nie! Nie ma mozliwosci stracenia ciazy w TS2 co najwyzej mozna ja usunac przez SimPe. Bez SimPe moga simy w ciazy umzec jesli maja kiepskie paski nastroju Ty sie powaznie zastanow co sciagnales z netu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2006, 11:34   #3
batmanus
Guest

Cytat:
Napisał Lea
Nie! Nie ma mozliwosci stracenia ciazy w TS2 co najwyzej mozna ja usunac przez SimPe. Bez SimPe moga simy w ciazy umzec jesli maja kiepskie paski nastroju Ty sie powaznie zastanow co sciagnales z netu

Ja nic z neta nie ściągałem!!! Nie miałem wtedy zainstalowanych żadnych dodatków! Było to dośc dawno a SimPe nie miałem! Nawet nie wiedziałem ze takie coś istnieje POZDRO :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2006, 12:35   #4
DaiLy
Guest

Smile

Lea ... ale simsy skrywają wiele niespodzianek mi nigdy nic takiego sie nie zdażyło.. raz tylko jak simka w ciąży była to umarła mi wychodząc z prysznica, był to chyba 2 dzien ciąży a dziecko zaraz potem jak zmarła, przyszło na świat
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2006, 15:45   #5
Robin
Guest

Wink

za pomocą insimenatora mozna usunąć ciążę. bierzesz na środkową skrzynię i wybierasz abort...... (niepamiętam )
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania