|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 12.50% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 12.50% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
6 | 75.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Odcinek czwarty!
-Pójdę otworzyć. Jęknął ojciec. Ale czy mój ojciec? [URL=http://imageshack.us] ![]() Wyszedł i przywitał się z tą kobietą, jaka już często do nas przychodzi… -Witam, Pani Nowak! -Na czym skończyliśmy, panie Diamond? -Niech pani wejdzie! ![]() -Może pani usiądzie? -Dziękuję, panie Diamond. A może przejdziemy na,,ty’’? Jestem Iza… -Ja jestem Dariusz… To jest Silver, moja, a właściwie… Wie pani, córka. Ale co tata chciał mi powiedzieć? Czy to miało związek z NIĄ? ![]() -No, czy już jesteś spakowana? Spytała niespodziewanie ta zupełnie mi obca kobieta. -Co/ Odpowiedziałam. -Silver! Miałem Ci powiedzieć! To twoja matka! Wyrzucił to z siebie. To jest moja matka? -Zostawiłam cię pod opieką twego prawdziwego ojca. On zostawił cię w parku, gdzie znalazł cię twój przybrany ojciec. Jedziemy do mego domu. No już, pakuj się! ![]() Czułam, że coś jest nie w porządku. Poszłam do łazienki. Otworzyłam szafę. I wtedy usłyszałam krzyk. Krzyk mego przybranego ojca. Ostatnio edytowane przez rychu : 17.03.2006 - 20:26 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|