Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 1 12.50%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 1 12.50%
3 gwiazdki - Przeciętne 6 75.00%
2 gwiazdki - Zgroza 0 0%
1 gwiazdka - Strach się bać 0 0%
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.03.2006, 20:17   #1
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Bardzo ładne, podoba mi się taki styl pisania. Tylko prosze o dłuższe odcinki
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 15.03.2006, 13:52   #2
rychu
Guest

Grin

Dziękuję za wszelkie opinie. Odcinek drugi jest, wkrótce dam trzeci.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2006, 14:04   #3
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Drugi odcinek w pierwszym poście? No OK, ale to trochę dziwne, bo odcinki się zlewają. A kiedy uzbiera się już 50 zdjęć (jeśli się uzbiera), nie będziesz już mogła wstawić więcej do posta.

Odcinek był dłuższy niż pierwszy. Na razie historia przebiega dosyć typowo (znam ten model z gazet: rodzic adoptuje dziecko,potem ono się dowiaduje późno i się wścieka), z tym, że tutaj ojciec znalazł dziewczynkę w parku. Trudno ocenić tą historię, skoro dopiero się zaczęła, poczekam na ciąg dalszy.

Tekst jest dobrze napisany, jednak nie stawiaj wykrzykników i pytajników po dwa- po jednym i po trzy jest poprawnie.

Zdjęcia w porządku, tylko detale postaci nie są ustawione na wysokie (kanciaste ramiona, rozmazane ciuchy gdzieniegdzie). Ale mogą być.

Ocenię trochę później,
pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2006, 18:09   #4
Toxic
Guest

Domyślnie

Troche krótkie te odcinki i dlaczego odcinek 2 jest w pierwszym poście ? Troche bez senssu bo można tylko 50 zdjęć wstawić do jednego posta, chyba że Twoje FS nie będzie miało tylu zdjęć
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2006, 07:51   #5
rychu
Guest

Domyślnie

Odcinki są. Piąty dam wkrótce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2006, 18:13   #6
Toxic
Guest

Domyślnie

To jest koniec? Ja myslałem że sie dopiero rozkręca akcja, a tu zanim sie na dobre zaczęło to już sie skończyło. Dobrze że dodałeś normalnie odcinek 5 a nie tak jak robiłeś wcześniej. Nie mam nic więcej do powiedzenia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2006, 18:33   #7
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Odcinek OSTATNI???
A ja myślałam (tak jak Toxic), że to dopiero początek i zacznie się rozkręcać. Przewidywałam jakieś kilkanaście odcinków przy tej długości. Co najmniej.

Fs przyznam, jest ładnie napisane... Zdjęcia dobre... Morał jest... Ale takie krótkie? Można było te wszystkie wydarzenia rozwinąć, zrobić 5 dłuższych odcinków. Dać opisy bohaterów, rozwlec wydarzenia. Bo to wszystko toczy się aż neiprawdopodobnie szybko. Przypomina mi to jakieś streszczenie albo krótką bajkę z morałem.

Jak na pierwsze fs nie jest źle, super też nie jest, skoro nie zdążyłam nawet poznać bohaterów. Stawiam 3 gwiazdki w sondzie i czekam na Twoje kolejne fs, o ile masz zamiar je tu wystawić, a mam nadzieję, że masz.

Pozdrawiam
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2006, 14:07   #8
rychu
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Isi
Odcinek OSTATNI???
A ja myślałam (tak jak Toxic), że to dopiero początek i zacznie się rozkręcać. Przewidywałam jakieś kilkanaście odcinków przy tej długości. Co najmniej.

Fs przyznam, jest ładnie napisane... Zdjęcia dobre... Morał jest... Ale takie krótkie? Można było te wszystkie wydarzenia rozwinąć, zrobić 5 dłuższych odcinków. Dać opisy bohaterów, rozwlec wydarzenia. Bo to wszystko toczy się aż neiprawdopodobnie szybko. Przypomina mi to jakieś streszczenie albo krótką bajkę z morałem.

Jak na pierwsze fs nie jest źle, super też nie jest, skoro nie zdążyłam nawet poznać bohaterów. Stawiam 3 gwiazdki w sondzie i czekam na Twoje kolejne fs, o ile masz zamiar je tu wystawić, a mam nadzieję, że masz.

Pozdrawiam
Dziękuję za dobre opinie.
Następne fotostory powstanie wkrótce i chyba będzie dłuższe.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.03.2006, 10:55   #9
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Właśnie skończyłam też czytać twoje drugie fs i postawiłam ci 3 gwiazdki. W tym fs też tak muszę zrobić, bo niektórych zdań nie rozumiałam gdy je czytałam po raz pierwszy, dosyć krótkie odcinki, wydawało mi się, że piszesz to fs tylko "aby szybko skończyć" i w ogóle można to było jakoś ładniej zakończyć.
Stawiam 3 gwiazdki, czekam na następne twoje fs mam nadzieję, że dłuższe.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2006, 15:20   #10
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

Calkiem moze byc. Ciekawie sie zaczyna. Ale tez uwazam ze torche to krotkie. Choc mi to ne przeszkadza bo nie lubie baaardzo dlugich Zdjecia nie sa zachwycajace ale moga byc. Czekam na kolejny odcinek.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania