|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 5.61% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 0.93% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
12 | 11.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
19 | 17.76% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
69 | 64.49% |
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Najpierw dam opis postaci bo niektórzy się gubią
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynka spojrzała na Sare była strasznie rozwścieczona i krzykneła -A ty kim jesteś? Sara się odwróciła i poszła zrobić sobie kawę. W pokoju Alicji...... ![]() -Ej ta pani jest głupia-Powiedziała ze zdziwieniem Kama -Tak samo myśle Nagle ktoś zapukał do drzwi pokoju Alicji.Dziewczynka nie zwracała uwagi na to i sięgneła po poduszke i żuciła się na niom z krzykiem -A masz!! Dziewczynki zrobiły z pokoju harmider. i znowu ktoś zapukał do drzwi, ale to było już z krzykiem -Alicja!! chodź coś ze Seabastianem się stało Sebastian kaszlał choćby czymś się otruł.Elżbieta zadzowniła do szpitala po 5 minutach go zabrali. Wszyscy płakali, tylko Sara jakąś mine podejżaną miała Karetka przyjechała zabrała małego do szpitala miał operacje. Okazało się że coś niestrawnego zażył podobnego do narkotyków i że jego stan nie jest stabilnyi że zostanie jeszcze miesiąc w szpitalu lub dłużej. Elżbieta i Sara poszli do ubikacji coś omówić a ja niewiedziałam co ciekawe. ![]() Przyszli i mi oznajmili że mam iść do szkoły z internatem nie mogłam nic uwieżyć -No córeczko nie ma się czego bać będzie dobrze i wrócisz gdy Sebastian wróci ze szpitala -No właśnie -Jak zareguje Alicja? -Czy Sebastian wyzdrowieje? -To więcej w następnym odcinku!! Ostatnio edytowane przez basia11 : 15.03.2006 - 16:31 Powód: bo tak! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|