|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 5.61% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 0.93% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
12 | 11.21% |
2 gwiazdki - Zgroza |
19 | 17.76% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
69 | 64.49% |
Głosujących: 107. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#16 | |
Reputacja: 10
|
![]()
Nareszcie odcinek.
Dobrze, że dałaś przedstawienie postaci. ![]() Wiesz, fabuła mi się podoba (nawiasem mówiąc, krótki ten odcinek), jak już mówiłam, np. pomysł z otruciem Sebastiana, i nawet nie przeszkadza mi, że można się domyślić, kto to zrobił. Ale jest pełno błędów (jak zwykle, a może nawet więcej niż zwykle). Piszesz "siem" zamiast "się", "poszli" o kobietach (ma być "poszły", ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że to celowo ![]() Cytat:
Poza tym gdzieś na końcu przestaje mówić narrator, a zaczyna mówić Alicja, tylko ja nie wiem, od któreo momentu ona zaczyna. :wacko: Może zaznaczaj słowa Alicji pochyłym pismem? Zdjęcia są dobre (czyżby trochę rozmazane? tzn. gorszej jakości), podoba mi się to z widokiem na Kamę z góry. ![]() Miałam dać obiecaną ocenę, wahałam sie co prawda, ale wstawiłam. ![]() Mam nadzieję, że doprowadzisz to opowiadanie do końca, co do błędów, to szczerze mówiąc nie liczę (na razie) na większą poprawę, ale ciekawa jestem, co będzie dalej. A skoro w następnym odcinku nie będzie przedstawienia postaci, to będzie on dłuższy (liczę na to). ![]() Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 15.03.2006 - 17:39 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|