|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Był już kiedyś taki temat na forum, ale dawno temu i pewnie już został skasowany. W każdym razie dotyczył on Tajemniczego Sima (który pojawiał się we wspomnieniach Simek).
Z tego co pamiętam, userzy doszli do wniosku, że albo pojawia się jako "kartonowa postać", o której wspomniała Madi_girl, albo też po interakcjach z "miastowymi", a nie stworzonymi przez nas Simami (nie wiem, czy u wszystkich, i czy kolejne dodatki to zmieniły), w każdym razie Tajemnicza Simka i Tajemniczy Sim to na pewno nie żadne postacie o tym imieniu i nazwisku kręcące się gdzieś w okolicy.
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Hmm... nie wiem, skąd takie wątpliwości co do tej Tajemniczej Simki. Chyba nigdy nie patrzyłeś do wspomnień simów. A to jest głupie, że koniecznie trzeba przeżyć pierwszy pocałunek, jak się jest nastolatkiem.
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
...nie trzeba! Zrób simowi rodziców, daj go jako dziecko, poczekaj aż dorośnie i nie będzie miał wtedy Tajemniczej Simki we wspomnieniach
.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Nie o to mi chodzi... Tylko o to, że oni tak twierdzą, że każdy normalny człowiek orzeżywa ten pierwszy pocałunek, jak jest nastolatkiem.
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Dokładnie.
Dziwi mnie to posunięcia. Dziwi mnie też, że komputerowi studenci, którzy mieszkają w akademiku nie mieli pierwszego pocałunki i pierwszej miłości. Zresztą u nich w Ameryce (Tam chyba jest robiona gra) wszystko szybciej się dzieje. |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mi się wydaje, że oni zrobili coś takiego, żeby nie było, że dorosły (lub młody dorosły) nie ma żadnych wspomnień. Aby było wrażanie, że jak był dzieckiem też coś robił. A poza tym nie sądzicie, że u nas też większość osób przeżywa swój pierwszy pocałunek jako nastolatek? Grając tyle lat w simsy, przynajmniej niektórzy, powinni zauważyć, iż nie wszystko w grze tyczy się prawdziwego życia.
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Zgadzam się, ale wtedy nastolatka również powinna mieć opcje zajścia w ciąże, jeśli tak bardzo ciągnie nas do tego realizmu.
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 15
|
To jest zawsze u każdego uzupełnia braki u dorosłego, tak jakbyś prowadziła nim od nastolatka....
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|