|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
http://rapidshare.de/files/15734157/_lmu__I.zip.html
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny domek. Jak na starterek całkiem przyzwoity. Jedyne co mi nie pasujee to to, że w każdym pokoju jest zielony. Lubię zielony, ale nie do przesady. Zresztą niekiedy ten zielony ma chłodny odcień, a wolałabym cieplejszy - mieszany z beżem czy czymś takim. Ale ogólnie fajne mieszkanko. Napewno skorzystam z linku i go pobiorę. Pozdrawiam ^^
#4 |
Guest
|
![]()
hmm... ja osobiscie nie lubie malych pomieszczen, nawet jak moi simowie maja malo kasy buduje im wieksze pokoje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dość fajniutki starterek. Z zewnątrz wygląda na większy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
ładny domek...10/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła jest świetna, w środku trochę biednie, ale to w końcy starter. Te drabinkę mogłaś dać koloru jasnego, bo chyba jest jej pare kolorów z tego co pamietam. Ogółem 8/10.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
jak na starter jest ok tylko trzeba bylo pokazac wnetrze domku, bo po zdjeciach ktore zobaczylam nie chcialabym, aby moi simowie mieszkali na poczatku w tym starterze
![]() moze zostawie to bez oceny, bo zwykle oceniam domki na podstawie wnetrza a tu jak wspominalam malo go pokazalas..... ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|