|
![]() |
#1 | |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
ja właśnie nie wiem czy kupować..
![]() Wczoraj w Geancie w gdańsku widziałam za 69,90 ![]() Może ktoś zrobić fotki nowych fryzur i ubrań..? ^^ Proooosze xD Cytat:
PODOBNO (baaardzo wątpie... _-_ ) ukaże się 13 kwietnia O_O ![]() Ostatnio edytowane przez vivien : 19.03.2006 - 09:07 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Giggs - zajrzyj sobie do tematu ze zdjęciami, tam jest tego pełno XD
Poza tym nie ma takich ciekawych ubrań i fryzur. |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator emerytka
|
![]()
Vanil.. wiem ;p ale nie wiem które doszły z dodatkiem a które są z neta <lol>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ta rozrywka rodzinna ( lol moja kolezanka to przeczytala jako rozrywkowa rodzinka i sie ze mna klocila ze to ona ma racje ;] ) to bedzie zapewne cos jak dodatek swiateczny.. nie kupie. ;x
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator emerytka
|
![]() Cytat:
ja też minidodatków jak np. zestaw świąteczny nie kupuje ;p szkoda mi 50 zeta xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Przepraszam bardzo ale ...strój i rzeźba kurczaka?!?! Ja nic takiego nie mam .(mam all dodatki oryginały)
Ostatnio edytowane przez MarciSup : 25.03.2006 - 20:37 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ja też nie mam bardzo bym prosił żeby ktoś udostępnił ten strój
PS: mam oryginała ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
P.S Mam The Sims 2, The Sims 2 Na Studiach,The Sims 2 Nocne Życie, The Sims 2 Zestaw Świąteczny, The Sims 2 Rozrywka Rodzinna-Akcesoria
CHCĘ MIEĆ: THE SIMS 2 WŁASNY BIZNES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Ale wracając do tematu. WB podoba mi się bardzo. Miałem okazję przetestować grę już ponad tydzień temu. Mimo, że za Simsami nie szaleję, to od czasu do czasu pogrywam. Fakt - w pudełku jedna płyta. Ale jedna płyta wypełniona po brzegi udanymi teksturami, interakcjami, przedmiotami. TS2: NS, mimo, że był na dwóch płytkach, podobał mi się mniej niż WB, które jest na płytce pierwszej. Za pierwszym razem, jak mi się ładowała Lazurowa Promenada, to myślałem, że zwiariuję, albo gra się zawieśiła. Na drugim czy trzecim pasku stanęło i stało 10 minut (a mam dobrego kompa - 1024 ram <DDR> procesor Intel 2000 + i karta Geforce 3 64, ale to nic, ważne, że się mało tnie>). Gra fajna. Wiele możliwości, wiele zakładów do stworzenia. Zdecydowanie - polecam!
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mam simsy WB od poniedziałku i grałam narazie raz jedyny raz i założyłam mały handel u moich simów w domku fryzier oraz sklep z AGD i super może troszke za dużo roboty bo liczy rodzinka 6 osób ale jest spoko. Gra super tak ja rzeczy które doszły nie wybrubowałam jeszcze windy...wiec nie wiem jak działa....no.Troszke zawiodłam się na tym że nie doszły zbyt fajne ciuszki za to fajniutkie całkiem fryzurki całkiem...całkiem....dobra narka
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|