![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Coż mam mówić.. Cudo.. lubie takie futurystyczne domki. Nie dość że bryła ciekawa to jeszcze umeblowanie fajne. Dom wydaje mi sie ciepły. Nie dodać nic ująć.. No moze.. nie podoba mi sie ten ostatni pokój w twoim drugim poście..
Ale ten chłopczyka jest boski. SKĄD SCIĄGNEŁAŚ TO ŁUZECZKO??? pliss.. |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba, narawde super, taki nowoczesny, a takie luubie
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Co jak co, ale mi też się podoba. Ma coś fajnego w sobie chociaż nie potrafię określić co
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Cudddddddddo
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Domek jest co prawda orginalnym, ale nie zachwycił mnie zbytnio. Cóż, według mni te połączenia kamieni i drewnianej podłogi wyglądają kiczowato. Jedyne miejse, które wygląda z tym ładnie to łazienka, ale nie potrzebnie jest tam stojak na gazety. W pokoju dla dziewczynki są według mnie zbyt jaskrawe podłogi, tak to jest nawet ładne pomieszczenie. Pokój chłopca jest chyba najlepszy. Podoba mi sie również ta cegła na ścianach.
|
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Ładny, usuń ten samochód i daj do ściągnięcia bo ja też nie mam NŻ.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
czy pasuje Ci 9,999999999999999999/10 (uwielbiam zaniżać oceny)
|
![]() |
#29 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
1. Podest w pokoju jest dostępny w dodatku "Własny biznes"
![]() 2. Łóżeczko chłopca jest bodajże z modthesims ale naprawdę nie jestem pewna 3. Chyba ktoś nie przeczytał tematu na stronie 2 jest link do domku, a jak nie masz NŻ to wydaje mi się że po prostu "itemki" z tego dodatku nie pokażą Ci się w grze, tak myślę, ale ja się nie znam ![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|