![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Akademik jest ładny, wszystko do siebie pasuje, nie mam sie czego przyczepić. No, może tylko tego że zdjęcia są za małe
8/10 |
![]() |
#13 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo fajny akademik. Z zewnątrz bardzo ładnie się prezentuje xp
W środku zresztą też, tylko mogła by być lepsza jakość zdjęć, wtedy lepiej widać ![]() Ale ogólnie akademik fajny xp 8/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się. Bryła ładna, wnętrza też, jedyne co mi sie nie podoba, to to że jestt w nim troszke ciemno, ale ogółem jest good
![]() Calintz |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się twój akademik. Na zewnątrz i wewnątrz wygląda ekstra!
10/10 ![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Muszę powiedzieć że jest lepszy niż pozostałe... Ale dalej nie w takim stylu, który mnie powali z nóg
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Akademik całkiem fajny. Dobrze, że powstrzymałeś się od oczo***nych kolorów które były w twoim poprzednim akademiku. Ogólnie podoba mi się ale wierze, że stać cię na zrobienie czegoś lepszego
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Akademik mi się podoba. Przytulny, dużo drewna
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No wiec..jak na moją skromną osobe to:
Bryła podoba mi sie ..nawet bardzo wiec dam 10/10 Ogródek ..brak, wiec z przykrością 0/10 Wejscie ciasne jak z reszta cała reszta pomieszczen, mało widac... 7/10 Kuchnia bardzo ładna, szkoda tylko ze okienko nie pasuje 9/10 Jadalnia brak uwag 10/10 Łazienka... za ciasno... 8/10 Prysznice..to samo...8/10 Główny pokoj..co tu dużo gadac,..czerwony ![]() ![]() Dach boski 10/10 POkoje..dałabym troche mniej za wystruj,alepomysł z łózkiem na wzniesieniu spodobał mi sie i przypominam FIRANKI!!! 10/10 Razem 80/100 czyli 8/10 bravo, idealny do gry :] Pozdro od Nova :* |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
nie mam prawie żadnych zastrzeżeń. tylko ten brak ogrodu i ścisk w środku... a tak to wszystko śliczne, ładne kolorki, styl, gust...najlepsza chyba była jadalnia i ten misio. 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|