![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
Wszystkie simki są ładne, ale głównie skupię się na tej ostatniej. Jak dla mnie ma bardzo ładny kształt twarzy i wszystko na swoim miesjscu. Jednynym mankamentem jest nos - o ciutkę za wąski i mało wypukły. Ale to jest moje skromne zdanie. Simka mimo to jest bardzo ładna. Ocena 9/10
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
No i ja
![]() 1.-Śliczna,sweet ![]() 2.- ..... 0,6/10 3.-Niom ![]() Nowa-Też ładna ![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nowa Simka bardzo mi się podoba.
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
#34 |
Guest
|
![]()
I jeszcze przed chwilą zrobiona simka.
Oceniajcie ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez andź : 19.03.2006 - 09:13 |
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta fryzurka też mi się już znudziła.
![]() Simka jest w porządku, tylko wydaje się mieć: - trochę zbyt wydatne usta, - trochę wybałuszone oczy, sama nie wiem, czemu tak to wygląda, ale tylko odrobinę i to z daleka. Karnacja simki jest ładna i ciuszek pasuje. Ogólnie Simka całkiem, całkiem, ale nie najlepsza. ![]() Pozdrawiam
#36 |
Guest
|
![]()
Dwie ostatnie simki są niezłe. Ale ta przedostatnia jest chyba najładniejsza ze wszystkich.
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Noom to moja kolejna simka na tym forum.
![]() ![]() Proszę o ocenki ![]() Ostatnio edytowane przez andź : 20.03.2006 - 13:42 |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ta ostatnia jest przecudna *.* Z reguły nie podobają mi się takie realistyczne, ale ta mnie wprost urzekła. Prosze, udostepnij do ściągnięcia =]
Przedostatnia tez niezła, ale trochę się za bardzo świeci, jak na mój gust. Ogólnie jest w porządku. |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Bosh kobieto jak te dwie ostatnie simki są do siebie podobne
![]() Oj kiepsko ... kiepsko 4/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|