|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 12.50% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
1 | 12.50% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
6 | 75.00% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
0 | 0% |
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Drugi odcinek w pierwszym poście? No OK, ale to trochę dziwne, bo odcinki się zlewają. A kiedy uzbiera się już 50 zdjęć (jeśli się uzbiera), nie będziesz już mogła wstawić więcej do posta.
Odcinek był dłuższy niż pierwszy. Na razie historia przebiega dosyć typowo (znam ten model z gazet: rodzic adoptuje dziecko,potem ono się dowiaduje późno i się wścieka), z tym, że tutaj ojciec znalazł dziewczynkę w parku. Trudno ocenić tą historię, skoro dopiero się zaczęła, poczekam na ciąg dalszy. ![]() Tekst jest dobrze napisany, jednak nie stawiaj wykrzykników i pytajników po dwa- po jednym i po trzy jest poprawnie. Zdjęcia w porządku, tylko detale postaci nie są ustawione na wysokie (kanciaste ramiona, rozmazane ciuchy gdzieniegdzie). Ale mogą być. ![]() Ocenię trochę później, pozdrawiam
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 13
|
![]()
Calkiem moze byc. Ciekawie sie zaczyna. Ale tez uwazam ze torche to krotkie. Choc mi to ne przeszkadza bo nie lubie baaardzo dlugich
![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Troche krótkie te odcinki i dlaczego odcinek 2 jest w pierwszym poście ? Troche bez senssu bo można tylko 50 zdjęć wstawić do jednego posta, chyba że Twoje FS nie będzie miało tylu zdjęć
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Odcinki są. Piąty dam wkrótce.
|
![]() |
![]() |
#15 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Sorry, ale ja się pogubiłam... Przegapiłam w ogóle odcinek trzeci, teraz patrzę, a parę postów nad moim jest 4.
![]() Odcinek trzeci był bardzo krótki. Dopiero co zaczęłam czytać, a ju.ż skończyłam i właściwie prawie nic się nie wydarzylo, więc nie mogę nic szczególnego powiedzieć. Nic nowego się z tego odcinka nie dowiedziałam (wiem to samo, co po lekturze drugiego), jestem cieawa, co dalej się stanie, ale jak na razie akcja się nie rozkręca i do niczego nie prowadzi. Tekst jest napisany dobrze. Zdjęcia mogą być. Odcinek czwarty- wystapiły jakieś problemy z linkiem do obrazka, jak widzę. Cytat:
"- Co? - zapytałam." Cytat:
"- Silver! Miałem Ci powiedzieć! To twoja matka! - wyrzucił to z siebie." Poza tym wszystko OK. Wreszcie cos się zaczęło dziać, tyle że znowu za chwilę się skończyło. Wszystko dzieje się jakby w przyspieszonym tempie, każdy odcinek kończysz dobrze, ale w miedzyczasie powinno się coś więcej dziać: możesz wpleść jakieś wspomnienia, uczucia bohaterki, opis codziennych czynności. Byle co, żeby to nie działo się tak szybko. I żeby można się w to było wczuć, żeby był jakiś klimat. Nie wymagam wiele, po prostu mogłabyś trochę to rozwlec. ![]() Jeszcze nie oceniam, pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Isi : 19.03.2006 - 14:00 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
CZemu Ty to tak bezsensownie robisz? Odcinek 3 pod 2 4 w Twoim kolejnym poście, można sie pogubić, ja nawet nie wiedziałem że dodałeś dwa odcinki.
Oba były bardzo krótkie a w 4 nie było chyba kilku obrazków |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Hmm... Zdjęcia. Jakość jest dobra. W pierwszych trzech odcinkach (dlaczego trzy na raz? o.O Dawaj po jednym, ale dłuższym!) simy mają złączone palce, rozmazane ściany itp. To się ustawia w opcjach grafiki.
Za krótkie odcinki. Zdecydowanie. Kilka zdań, trochę dialogu... Nie, nie i jeszcze raz nie! xppp No i... Wybacz, ale muszę się tym podzielić. Nie, że coś mam do Twojej osoby, ale widzę w profilu, że masz 10 lat. W tym wieku dziwne jest takie formułowanie zdań: np. "Przenikliwy i przeszywający płacz", "Za mną, w kwiatach leżało dziecię. Nie miałem pojęcia, że to dziecko zmieni moje życie… Nie tylko życie…" Sądzę, że wzorowałeś się na czymś. Jeśli jednak się mylę, to zwracam honor ;>> |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Niestety, grafike w simach mam taką jaką mam, i mnie terz to denerwuje. Wybaczcie krótkie i pomieszane odcinki, pierwszy raz pisę fs i nie wiedziałam, jak to się robi. Co do zdań-na niczym się nie wzorowałam. Czytam dużo książek, więc może podświadomie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Odcinek piąty, ostatni:
![]() Siedziałam w ciemnej, małej szpitalnej poczekalni. Ona była oszustką. Chciała zniszczyć ojca…. Nie chciałam dopuścić do siebie myśli, że ojciec… Przypominałam sobie wydarzenia tamtego dnia. Przyszła ona, kazała mi się spakować, Chyba zrobiła coś tacie… Pobiegłam tam, lecz jej już nie było. Tata był nieprzytomny. Zadzwoniłam po karetkę, lekarze powiedzieli, że muszą zrobić mu badania, a ja mogę tu zaczekać…. Skrzypnięcie jasnych drzwi przywróciło mnie do brutalnej rzeczywistości. Odruchowo odwróciłam głowę… ![]() -Tata! Krzyknęłam. Stał on w drzwiach, w swej czarnej piżamie. Uśmiech na jego twarzy rozjaśnił i moją. Wyglądał na całego i zdrowego. -TATO!!! Nie miałam pojęcia jak go przeprosić. Zaczęłam dość niepewnie. -Przepraszam, rozumiem, czemu mi nie powiedziałeś, przepraszam nie chciałam… - I ja przepraszam, Silver. Powinnaś wiedzieć to wcześniej. I właśnie wtedy zrozumiałam, że rodzicem nie jest ten, kto cię urodził, lecz ten, kto nas wychował. ![]() Koniec Fotostory Silver Diamond |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
To jest koniec? Ja myslałem że sie dopiero rozkręca akcja, a tu zanim sie na dobre zaczęło to już sie skończyło. Dobrze że dodałeś normalnie odcinek 5 a nie tak jak robiłeś wcześniej. Nie mam nic więcej do powiedzenia.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|