Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory?
5 gwiazdek - Odlotowe 0 0%
4 gwiazdki - Całkiem niezłe 0 0%
3 gwiazdki - Przeciętne 2 18.18%
2 gwiazdki - Zgroza 4 36.36%
1 gwiazdka - Strach się bać 5 45.45%
Głosujących: 11. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.03.2006, 14:37   #1
Apostołka

Reputacja: 13
Domyślnie

Dobra... To znaczy nie dobra. Nic nie rozumiem... Powinien byc jakis tlumacz... Jest dziewczyna, modelka, ma meza, nie wiem kim sa te dwie dziewczyny na koncu... Jesli zrozumiem o co chodzi to moze dam ocene... Na razie... Daruje ja sobie

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.03.2006, 15:02   #2
akaj
Guest

Domyślnie

Prawie nic z tego nie zrozumiałam.
Które to Fs lub Komix które robisz? Weż się za jedno, skończ je i zacznij następne.
Siedem Dziwnych dni
Odlotowe Agentki
Jakieś tam z górą w roku 2333 czy coś takiego
I to.

Cytat:
eee...? hmm... Więc... NIC Z TEGO NIE KAPUJE!! Wydaje Ci się, że wszyscy to zrozumieją... Ale tak nie jest wierz mi...

Ps. Błagam Cię winklus... Skończ choć jedno fs!!
A i to jest midey Hekate_dark
I on skończył jedno fotostory które miało 4 odcinki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2006, 15:26   #3
~Asiulek94~
Guest

Domyślnie

Jak wiekszość komentujących ja również (i znowu) nic nie rozumiem :con: :wacko: W końcu ja sama nie wiem, czy to ze mną jest coś nie tak, czy z tym fs. A poza tym to już twoje kolejne fs, jak tak dalej pójdzie to 1/2 forum to będą twoje dokończone lub niedokończone fs!!! Proszę, OPANUJ SIĘ!!! :wacko: . Wiesz mam do ciebie prośbę, ja chętnie dowiedziałabym o co tu chodzi, dlatego może napisz nam fabułę tego fs (tak ogólnie), bo jak narazie to ja i większość nic z tego nie rozumie :con:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2006, 15:48   #4
Rivendell
Guest

Domyślnie

Nic nie rozumiem. Czytałam dwa razy i dalej nie wiem o co chodzi.Albo nie umiem czytać ze zrozumieniem, albo coś jest nie tak z twoim tekstem. Sądząc po opinach poprzedników, to raczej to drugie.
Z tekstem jest lepiej, to nieźle jak na twój wiek. Ale przyznam się, że przy twoich tekstach, a szczególnie słowie 'dobijak' miałam napad niepochamowango śmiechu. Nie chce być oczywiście niemiła. Pisz dalej i rozwijaj swoje horyzonty XD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2006, 16:31   #5
airam
Guest

Domyślnie

eee... A o czym jest tak właściwie to FS? Mąż ma za żone modelkę, fotograf proponuje jej dom? Nic nie zrozumiałam. Tytuł zapowiadał sie ciekawie, ale trochę mnie rozczarowało. Jednak poczekam na kolejny odcinek z oceną.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.03.2006, 18:25   #6
Nirrti
Guest

Domyślnie

niewypał. przynajmniej na razie. zdjęcia, delikatnie mówiąc beznadziejne, tak..2/10. treść nie lepiej. całośc po prostu NIEZROZUMIAŁA. nawet nie zadawałam sobie trudu, by próbować pokapować coś, z tej historii, bo chyba nie ma sensu. słoneczko, ja ci nie radzę tego kontynuować... no chyba, że w drugim odcinku wyskoczysz z jakąś rewelacją. a tak to sobie odpuść. forum zaśmieca.
p.s.nie wiem, czy ktoś ci już to wypomniał, bo nie czytałam komentów, ale w tytule masz nawet błąd.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2006, 13:56   #7
Midey
Guest

Domyślnie

caro To Nie Twoja Simka BĘdzie MiaŁa InnĄ RolĘ PrzyjaciÓŁki Jej:]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2006, 14:42   #8
Darkviolet
Guest

Domyślnie

Eh Midey...masz tempo,ale jakość Twoich FS jest niska.Zanim puścisz coś na forum,lepiej daj komuś do sprawdzenia.Jestem pewna,że kogoś starszego masz w domu.Widziałam,że robisz w wordzie,ale chyba nie wiesz jak z niego korzystać.Gdy masz podkreślone słowo na czerwono ,to kliknij prawym klawiszem i tam masz poprawne propozycje...piszę,bo chyba nie wiesz.Wiem,moje jedyne fs było niewypałem,no ale mogę dać Ci trochę rad.Piszesz niezrozumiale,staraj się pisać jak najwięcej i dawać do korekty,choćby nauczycielowi/nauczycielce polskiego.Pewnie Cię wysłucha i da rady.Powiem Ci,co ja robię ,by pisać jak najlepiej.Ja mam w swoim kompie sześć opowiadań,żadne nie dokończone,jednak to dobre ćwiczenie.Może kiedyś dokończę i wypuszczę któreś?Nie wiem.Tobie jednak radzę ćwiczyć,ćwiczyć ,w końcu będziesz lepszy.
Ale się rozpisałam..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.03.2006, 18:48   #9
Caro'tka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Midey
caro To Nie Twoja Simka BĘdzie MiaŁa InnĄ RolĘ PrzyjaciÓŁki Jej:]
No to wiesz co Midey? Powiem jedno. Hamsko postąpiłeś. Dałam Ci ta simke ty mi tu pieprzysz ze bedzie role glowna mial;a, a tu gowno. Kit z tym, zgapiles ode mnie urode tej simki i wlosy. Jednym słowem : Spieprzyłeś sprawę ==' Jjej naj psiapsiolka bedzie wygladac jak ona - żenada
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania