![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Więc... U mnie wygląda to tak. (gram tylko na Miłowie, z tych maxisowskich otoczeń
![]() Ćwir: Mortimer ożenił się z Diną Kaliente, próbowałam "stworzyć" im dzieci, ale coś im nie wychodziło ![]() Kasandra zerwała z Donem, wyszła za Dariusza Marzyciela, z którym ma córkę Bellę (imię po babci ![]() Aleksander dorósł i zmarł (muchy go zjadły ![]() Przyjemniak: Marysia i Daniel doczekali emerytury i zmarli. Andżelika dorosła i wyszła za Damiana Biedaka. Liliana dorosła i wyszła za Szczepana Marzyciela. Biedak: Balbinka urodziła synka Roberta, ponownie wyszła za mąż, za podstawionego przeze mnie Pitera Soup'a ![]() Robert, Damian i Błażej są teraz dorośli. Pisałam już, że Damian ma żonę. ![]() Kaliente: Dina po śmierci Mortimera adoptowała córeczkę Bernadetę, która jest teraz nastolatką. Nina wyprowadziła się do Dona, ale ten zostawił ją dla Kasandry. Adoptowała syna Sama. Hak: Jeszcze w nich nie grałam ![]() Próchno: Jeszcze żyją ![]() ![]() Lotario: To już wiecie. Marzyciel: Też już wiecie ![]() Mam zamiar zrobić tak: Bella Ćwir (córka Kasandry) wyjdzie za Roberta Biedaka. Błażej Biedak nie wiem co zrobi. :] Damian i Andżelika Biedakowie będą mieli dzieci. Szczepan i Liliana Marzycielowie też. ![]() Może pogram w Haków i wymyślę przyszłość dla Lucyny. Uśmiercę starych Próchnów. ![]() No i to chyba na tyle by było. Ostatnio edytowane przez kataryna1 : 19.06.2006 - 17:04 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|