|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Mnie się podoba...
10/10 |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Domek jest bardzo ladny. Nowoczesny i przestronny. Podoba mi sie fortepian. Ale dopracowalabym ogród.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Śliczniutki... Tylko w salonie za dużo kwiatków... 9,5/10
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Nie podobają mi się tylko rolety w salonie, takie jakieś kaprawe są
Ogródek natomiast prześliczny, domek zresztą również. 10/10 |
|
|
#6 |
|
Guest
|
nie ciekawy, nie brzydki.... taki sobie czyli bedzie pol tego co moglas miec 5/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Supcio domek. Nie no poprostu extra. Kocham te domki, są w moim stylu. Tu prawie każdy domek taki jest... ale nie które nie w moim stylu. Kocham taką nowoczesność. Cool 10/10
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Calkiem fajny domek i cąlkiem w moim stylu. Co tu duzo pisac podoba mi sie po prostu.
10/10 |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Krajobraz jest wręcz miodzio wsam raz dla artysty =) Bryła też jest swietna, z zwewnątrz nie wydaje siebyc ten dom taki duży, ale to chyba dobrze
Salon mi się bardzo podoba, jedynie mam zastrzeżenie co do sypialni jak dlamnie to łóżko tam nie pasuje Podobają mi sie dwa osttanie screeny =) ocenka: 8/10 |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Domek może być wg. mnie =) Bardzo ładny z zewnątrz, tylko taka przeciętna trawka
No, ale przynajmniej nie jest pusto Wewnątrz (ale przyznaję, że widać to tylko na rzutach jest trochę pustawo. W sumie to najlepsze wrażenie robi ten salonik, jest w bardzo ładnych kolorach.Moja ocena: 7/10 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|