|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ciężkiego się podjęłaś zadania
![]() Rysy twarzy tych simek nie są za ładne ani wymiarowe. Ale właśnie o to w charakteryzowaniu chodzi, żeby brzydcy simowie stali się ładniejsi ![]() Powiem tylko : Ja bym tak nie umiała ;p Nawet ci wyszły ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam się z __Julą__, że podjęłaś się ciężkiego zadania- losowe Simki rzeczywiście nie wyglądają za ciekawie.
![]() Bardzo ładnie je ucharakteryzowałaś, choć nadal urodą nie grzeszą, ale myślę, że zrobiłaś wszystko, co się dało. No może oprócz drugiego przypadku- uwypukliły się Simce policzki. Natomiast pierwsza i trzecia charakteryzacja są świetne, najbardziej podoba mi się ta ostatnia. ![]() Wprowadziłaś dużo zmian na lepsze i bardzo ładnie Ci wyszło. ![]() Pozdrawiam
#3 |
Guest
|
![]()
PRZED OSTATNI POST
barbie- super ale nie moj faworyt 9\10 simka- o fuj wyglada jak jakis rozjechany kociak nie chce cie obrazac 2\10 simka 2- ale ochyda fu ale lepsza 2,5\10 simka 3- mroczna czarna? Dziwna 1\10 OSTATNI POST zmiana 1- Nadal brzydka bo usta takie dziwne 3\10 zmiana 2- Nadal brzydka ale lepsza duzo 4\10 zmiana 3- Ladna calkiem 6\10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No cóż
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Dzieki za oceny, faktycznie łatwo mi z nimi nie było
![]() Midey- z tym rojechanym kociakiem to mnie rozwaliłeś ![]() Dziś zrobiłam dwie wersje simki na konkurs (twarz prawie taka sama), zakładając, że nie będzie clean. 1. Mistrzyni znudzonej miny ![]() ![]() 2. A tej to ciągle wesoło ![]() ![]() P.S. Pierwszy raz daję zdjęcia z gry ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się
![]() ![]() A co do simek : twarzyczki mają ładne, może nawet zagłosuje, ale zależy od konkurencji ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Mnie się bardzo podobają a zwłaszcza ta pierwsza. Skąd masz fryz tej pierwszej.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|