![]() |
#41 |
Guest
|
![]()
Dzieki za oceny, faktycznie łatwo mi z nimi nie było
![]() Midey- z tym rojechanym kociakiem to mnie rozwaliłeś ![]() Dziś zrobiłam dwie wersje simki na konkurs (twarz prawie taka sama), zakładając, że nie będzie clean. 1. Mistrzyni znudzonej miny ![]() ![]() 2. A tej to ciągle wesoło ![]() ![]() P.S. Pierwszy raz daję zdjęcia z gry ![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Podobają mi się
![]() ![]() A co do simek : twarzyczki mają ładne, może nawet zagłosuje, ale zależy od konkurencji ![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Mnie się bardzo podobają a zwłaszcza ta pierwsza. Skąd masz fryz tej pierwszej.
|
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
1: Ponura ruda be 4\10
2: wesola ruda be 3\10 male szanse |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
Sorry, że post pod postem, ale nikt więcej nie skomentował, a ja juz mam coś nowego, no i chciałam podnieść wątek trochę do góry ^^. Zrobiłam jeansy i trzy sukienki.
Spodnie(niezbyt udane, bo to moje pierwsze ^^) ![]() ![]() Zielona sukienka: ![]() ![]() Turkusowa: ![]() ![]() W łatki ![]() ![]() ![]() Komentujcie ^^. Sorry za grafike, ale były zapisywane w paincie i się trochę rozmazały.. |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Spodnie z przodu to jeszcze w miarę, ale z tył... sztucznie wyglądaja. 5/10
Sukienka zielona ładna. Tekstura, malunek, wszystko ok, poza kształtem. No, ale taki mesh 8/10 Suekienka turkusowa wg. mnie najładniejsza z tych z tego zestawu. 10/10 W łatki nie obraź się, ale ja bym takiej nie założyła. Jednak mimo wszystko jest starannie wykonana i zasługuje na 9/10 ![]() Ogólnie: 32/40 ![]() |
![]() |
#48 |
Reputacja: 10
|
![]()
Simka
1. wersja- moim zdaniem lepsza od drugiej. Simka ma japońska urodę, te małe usta ciekawie wyglądają. ![]() 2. wersja- też ładna, podoba mi się, ale nie tak oryginalna, jak ta pierwsza. Ciuchy Spodnie- jak na pierwsze to moim zdaniem nie najgorsze, z przodu prezentują się całkiem, całkiem (tylko nie widać żadnego paska, zapięcia i to jest wadą), a tyłu wyglądają gorzej. Nie wiem, czy te falowania to wzór czy fałdy. Zielona sukienka- Simka wygląda, jakby była gruba (a może jest?). I tylko to właściwie mi przeszkadza. Kolor dość jaskrawy, ale nie przekracza "granicy", jest optymistyczny i wiosenny, wzór ładny, podoba mi się. ![]() Turkusowa sukienka- ogólnie trochę nudna, kolor mnie nie zachwyca (lubię trochę inny "turkus", to jest dla mnie raczej jakiś jaskrawy niebieski albo niebiesko-turkusowy), pasek i guziczki są trochę rozmazane i przez to mi się nie podobają. Sukienka nie jest zła, tylko taka zwyczajna. W łatki- na pierwszy rzut oka bardzo mi się spodobała. ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
#49 |
Guest
|
![]()
Jeansy : jak na pierwsze, to bardzo mi się spodobały
![]() ![]() Dobrze wykonane, ale troche zgrzytają mi z tymi fałdami z tył ![]() ![]() Zielona kiecka : całkiem całkiem... ![]() ![]() Sukienka ma fajny dół. Turkusowa : Trzeba przyznać, że starannie wykonana ( jak reszta twoich ciuszków ^__^ ) , ale nie przypadła mi do gustu jak ta zielona ![]() ![]() W łatki : Fajna nawet, podoba mi się, taka optymistyczna ![]() ![]() Ogólnie fajne ciuszki tworzysz... Nie poprzestawaj na tych ![]() Pozdrawiam... |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Spodnie są ładne. Takie zwykłe, ale mają jakiś wzorek. Sukienka zielona była by bardzo fajna, ale simka wygląda jakby była nadmuchana albo jakby założyła sukienkę o 5 rozmiarów za dużą. Dwie ostatnie sukienki też sa całkiem, całkiem. Nawet ładne.
Ostatnio edytowane przez riannon : 25.04.2006 - 15:00 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|