![]() |
#32 |
Reputacja: 18
|
![]()
Też mam tą grę i uważam że jest świetna. Prawdę mówiąc, wolę Harry'ego od Simsów...
Ostatnio edytowane przez Camerio : 01.08.2007 - 07:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
"wujek" przysłał koledze, pograłem u niego i jedyne co stwierdze, że jest dobra jedynie jak już nie masz co robić, a akurat zero ochoty na browca
![]() Zalet brak, wady to: -Jak na dzisiejsze czasy oprawa graficzna mierna, brak opcji graficznych do ustawienia to już skandal (wkońcu to produkcja EA nie?) -Sterowania zdeksza porąbane -Nudne zadania/misje/questy -Mierne wykorzystanie licencji Nie piszę tego, że gra nie w moim typie, to są subiektywne uczucia po spędzeniu 2 godz. przy grze. |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
e, ja mam problem z voldziem. zawsze mnie zabija ten durny posag. co mam z tym zrobic?
|
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 13
|
![]()
Mam tą grę i uważam, że jest świetna *___________* O niebo lepsza od trzech poprzednich części. Narazie jestem na sklątkach i muszę uwolnić Cedrika, czyli to już prawie koniec gry, jeszcze Voldi... ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Troche dziko sie steruje- jak dla mnie.
Za to ma super grafikę. Moje skromne zdanie ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Mam tą grę od dłuższego czasu i wcale w nią nie gram :/ Plusem jest bardzo ładna grafika, jednak nie podoba mi się to, że nie możesz chodzić sobie bezczynnie po zamku i szturchać innych uczniów, tak jak w poprzednich częściach <lol> Jeszcze głupie jest to, że są bardzo trudne zadania (zwłaszcza Łazienka Prefektów xD). Ogólnie: gra jest do d*py
![]() Pozdrawiam, Wardi |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
A właśnie ja też mam tą gierkę i doszłam do takiego poziomu gdzie jestem na okrągłej wieży,z której nie ma żadnego wyjścia.Z posadzki wychodzą te stwory(błotoryje?) i na górze liczy mi czas.Jak przejść dalej??
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
O ile sie nie myle to są takie mini gry o,O chyby granie w takąmini gre nie jest obowiązkowe(ale już nie pamiętam, bo dawno jużtągre przeszłam xd). A jeśli chodzi o samą gre to jestem troche zawiedziona tym, że nie można chodzić po Hogwarcie ;-----------;.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Mam
I jest super tylko szkoda że nie można chodzić po Hogwarcie Tylko nie mogę przejść drugiego zadania turnieju trójmagicznego Ostatnio edytowane przez emily : 07.02.2007 - 21:48 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|