|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja zarobilem w 1 dzien w juz pelni wyposazony sklep z zabawkami jak w nim przebywalem ok 12 tys, ale to dlatego ze 2 razy przedmiotu ktory uzupelnia zachcianki, tak to sprzedawca po 5-6 sprzedarzach traci cala energia i ciagle marudzi o snie, to tez jest troche zle ze az tak go to wyczerpuje, moj sim kasjer moglby jeszcze 2 razy tyle przesiedziec niz moj sprzedawca.Teraqz jak wyjade uzupelnie paroma robotami i ostatnimi zabawkami w zlotej randze i w zanadzu duzo mi zostanie bo dlugo sie te rangi wybieralo.(jeszcze nie probowalem z kierownikiem, dzisiaj juz sprobuje bo mam spore zyski)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nie wiem jak wy gracie. W moim sklepie z robotami zarabiam ok. 30,000 codziennie, jak jestem na parceli wiecej.
Moze to nie twórcy, a WY cos nie tak robicie? Zwalcie wine na kogos. Najłatwiej. w78r - STARSZYZNA?! Wybacz, ale wymagasz niewiadomo czego. Pomyśl lepiej, czy DA sie to zrobic, starszyzno. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Tak Sesca... robimy coś nie tak, wiesz. Ja na przykład przy instalacji dałam język japoński i teraz nic nie rozumiem...
Śmieszą mnie takie posty jak Twój. Wyjaśniłaś/eś coś? Wytłumaczyłaś/eś mi co robię nie tak? Wniosłaś/eś coś pozytywnego do tego wątku? To nie pisz, skoro sama/sam nie wiesz. Znajdź temat pod tytułem "Wszystko mi wychodzi dobrze" i tam się produkuj. Bo najłatwiej to sie właśnie wymądrzać jak Ty. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
heheheeh ja zarobiłam najwięcej w jeden dzień 1000 simoleonów , buuuuu, ale nie mam tak dużo czasu na granie jak bym chciała, heeeh, |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|