![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
...staroświeckiej architektury
![]() Prześlicznyyy *______* . Mógłbym w nim mieszkać *_* . |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Wypowiem sie krótko - nigdy nie widziałam czegoś równie pieknego - Twa rezydencja jest super- masz wielki talent
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Bajeczny. Uwielbiam ten styl i nie mam się czego czepić
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Reputacja: 13
|
![]()
Cudenko. I w srodku i na zewnatrz i wogole jest piekny. Mozna go sciagnac?
![]() ![]() ![]()
#26 |
Guest
|
![]()
Mmm, śliczne, pozazdrościć talentu ^^'
Nie mogę się doczekać linku, jednak wątpię, aby moje simy udźwignęły ten domek ; p |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Bryłą nie zachwyciła mnie niczym szczególnym. Jednak wnętrza... Mmm... mimo, że to nie mój styl, to bardzo mi się podobają. Czuc w nich ducha czasu. Wszystko ma ręce i nogi, jakąs symetryczną linię, nic nie jest zbytnio zagracone, czy zbyt puste. Wszystkie meble i sprzęty jak najbardziej na swoim miejscu. Najbardziej zachwyciła mnie biblioteka oraz sypialnia (ta z okrągłym łóżkiem), najmniej - kuchnia, która odstaje trochę od reszty. Piękny klimatyczny ogród (miejsce z fontanną genialne) jak najbardziej na plus.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Konwallia czytasz mi z ust??? Fakt Eve - to ten dworek z zewnątrz jest mało dworkowaty.
Wnętrza fantastyczne, chociaż na części - choćby sekretarzyku i stole chlewi się tekstura. Ja chyba ściągnę te bajerki s sims2recources i podmienię im teksturę bo meshe są nawet nawet. Natomiast kuchnia jest zbyt nowoczesna - szafki jedynie lekko stylizowane. Te maxisowe szafki - najdroższe - tu prezentowałyby się lepiej. PS - Ogród faktycznie bomba. Najlepiej właśnie Ci wychodzą ogrody. Nie powinnaś się może przebranżowić in real? |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Czytałam już wiele podobnych postów w tym temacie, ale po prostu muszę to napisać. Ten dom jest boski! Po prostu cudo.
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Przebranżowić? Oj obawiam się, że wolałabym nie zaczynać już od nowa. Póki co moja firma jakoś tam prosperuje i chyba lepiej niech tak zostanie. Na dwie prace nie mam niestety czasu. Co do bryły ... przeglądałam co mi wpadło w ręce odnośnie fotek różnych dworków (nie miałam pojęcia jak zacząć) i stwioerdziłam, że kiedy robiłam coś nie foremnego, to wychodziło bardzo "nie dworkowe". To jedyne, co w moich oczach zdobyło aprobatę i wyglądało właśnie tak, jak (moim zdaniem) powinno. Ogród ... mi się nie widzi. Za mały ![]() Dworek dam do ściągnięcia w połowie kwietnia dopiero. Jest przygotowany na pewien konkurs i nie mogę dac go "do ludzi" przed ogłoszeniem wyników. Mam nadzieję, że tam się również spodoba tak, jak wam ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|