|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz mój komiks? | |||
5 gwiazdek- SUPER |
![]() ![]() ![]() ![]() |
57 | 49.14% |
4 gwiazdki- CAŁKIEM FAJNY |
37 | 31.90% |
3 gwiazdki- PRZECIĘTNY |
15 | 12.93% |
2 gwiazdki- TRAGICZNY |
0 | 0% |
1 gwiazdka- KICHOWATY NA MAXA xP |
7 | 6.03% |
Głosujących: 116. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#52 |
Reputacja: 10
|
![]()
No, ja wciąż czekam na ten odcinek. Ten komiks naprawdę mi się spodobał po dwukrotnym przeczytaniu i chyba przeczytam go po raz trzeci jeżeli zaraz nie zostanie opublikowany kolejny odcinek. Po prostu ciekawa jestem co stanie się dalej z główną bohaterką. Chciałam też zrobić coś, żeby autorka i cała reszta nie zapomnieli o tym temacie. Jest ktoś kto potwierdza moje zdanie? Dziękuję i przepraszam.
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
Świetnie! Jestem bardzo ciekawa dalszych losów głównej bohaterki (zapomniałam imienia). Oczywiście 10/10. Czekam na następny odcinek.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ekhm... Z tego co widzę, to autorki komiksu nie było na forum od przeszło miesiąca... Ostatni raz była 5 lutego.
Mi się komiks aż tak bardzo nie spodobał, ale po przeczytaniu drugiego odcinka zapowiadało się na to, że dalszy ciąg przypadnie mi do gustu. No cóż, może autorka jeszcze tu zajrzy i nabierze ochoty, aby kontynuować fs.
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Wow Supcio Extra...
Bardzo ciekawa interpretacja czegoś w stylu z nędzy do bogadcwa ![]() Spoxik zdjęcia... tekst w niektórych dymkach jest troche mały :con: Ale jest Spoko moja punktacja Zdięcia - 10/10 Tekst - 8/10 Fabuła - 9/10 Historia - 10/10 PODSUMOWANIE - :thx: SUPER EXTREMALNIE (LIGHT) :thx: |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Ej ty korn gdzie ty się podziewasz? My tu cię z leksza potrzebujemy, a przynajmniej nowego odcinka bo fs jest jak dla mnie bardzo fajne, więc ja z niecierpliwością czekam... Ale czy się doczekam? Albo czy moja cierpliwość to przetrzyma... ?
|
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
live's choines 10/10 co ja mówie 10000000000000000000/10 SUPER najnajnajnajnajlepsze fs jekie czytałam!!! EXTRAEXTRAEXTRAEXTRA.....:clap2:
------------------------------------------------------------ Wiecie, jakie to życie niesprawiedliwe.... Ja NIE mam Sims 2 Własny Biznes, a tam podobna można być fryzzjer-ką i kwiaciarką..... ;( Będę miała za tydzień, rozumiecie???? :1smutny: Musze czekac!!! ;( -------------------------------------------------------------------- PS. Jest 3 odcinek?(Ja juz dłuuugo nie zaglądałam (ostatni raz przed feriami i nie było trzeciego) więc nie wiem. Zaraz spojrze jak nie ma to chyba sie pobecze(nobo TYLE czekać-PRZED FERIAMIII!!!!) ;( ) Ostatnio edytowane przez beti : 22.03.2006 - 18:20 |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
zdjęcia bardzo ładne. tekst tez niczego sobie. fabuła ciekawa. jak dla mnie, to się moze bardzo ładnie rozkręcic choc akcja juz idzie dosc szybko w przód. no coz, zobaczymy, na razie 9/10
|
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Z przykrością stwierdzam, że...twoje fs jest GITES!Mnie się podoba, chociaż inni nie są tak zachwyceni :con: ...Nie znudziło mnie przez nawet ułamek sekundy, a to juz wielkie osiągnięcie.Starczy już tych komplementów, bo stracę opinię chamskiego użytkownika
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Bardzo mi się spodobało...
Fajna Fabuła... Miło i przyjemnie się czyta... Fajne Zdjęcia... Czekam na 3 odc... I daje ci narazie 9/10... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|