Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.03.2006, 15:38   #41
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Ubrania i dodatki sa różne, ale dwie ostatnie Simki rzeczywiście bardzo do siebie podobne. Różnicą jest tylko niższy podbródek, węższy nos, węższe usta i inny kolor oczu. I cera.
Mi się Twój styl podoba (od kiedy nie dajesz Simkom wyłupiastych oczu), ale popróbuj może trochę z nieco innymi typami urody.
Fryzurka nowej Simki zdecydowanie bardziej mi się podoba od tej poprzedniej, ciuszek może być, za to kolczyk za bardzo się "odcina"- zbyt jaskrawy.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2006, 20:09   #42
courtesan
Guest

Domyślnie

No to pora na kolejną simkę, jak będziecie chcieli udostępnie ją do ściągnięcia

Oceniajcie, proszę ładnie =]

Ostatnio edytowane przez andź : 26.03.2006 - 08:07

stare 25.03.2006, 20:20   #43
Orzech
Guest

Domyślnie

Ta simka wygląda bardzo realistycznie, pewnie przez ten skin, chociaż widzę duże podobieństwo do maxisowskiej twarzyczki ^^

Za to ocenię też wcześniejsze:
Czarnowłosa simka jest bardzo, ale to bardzo ładna. Naprawdę mi się podoba, sam nie wiem dlaczego.

Brązowo włosa ma tylko fajną fryzurkę, a reszta jest poprostu nie w moim typie.

Proponuję żebyś dała simki do działu Downloads! Są naprawdę ładne.

stare 25.03.2006, 20:44   #44
Chocolatté
Guest

Domyślnie

hmm, ostatnia sima jest bardzo ładna. szkoda, że widać to podobieństwo... ma super włosy. ^^

stare 25.03.2006, 20:49   #45
Nirrti
Guest

Domyślnie

nie wiem dlaczego spojrzałam i ....Kelly Clarkson! Jest bardzo ładna i podobna do tej gwiazdy!

stare 25.03.2006, 21:03   #46
courtesan
Guest

Domyślnie

Dzękuję wszystkim za te oceny, których jak na razie nie ma zbyt wiele, ale mam nadzięję, że to się niedługo zmieni, bo bardzo proszę, aby jeszcze oceniać tamtą poprzednią simkę, a ja w tym czasie jak moda na przemiany zapanowała to ja też dodam jeszcze swoje
1.
2.
3.
Te przemianki też oceniajcie, ale nie tylko

Ostatnio edytowane przez andź : 26.03.2006 - 08:06

stare 25.03.2006, 21:07   #47
Nirrti
Guest

Domyślnie

1) No, nie za bardzo..Owszem, simka ładniejsza, ale można to było zrobić lepiej!
2) i 3) Bardzo ładne przemiany! Co prawda, simki, był już dość ładne, ale teraz są super! Gratuluję!

stare 25.03.2006, 21:26   #48
riannon
Guest

Domyślnie

Przemiany są całkiem niezłe, najlepsza z numerem 3.
Ta ostatnia simka ma strasznie błyszczącą skórę, taka sobie jest, ale nie jest brzydka.

stare 25.03.2006, 21:30   #49
Orzech
Guest

Domyślnie

Przemiana nr 1 ładna choć moim skromnym zdaniem powinnaś jej bardziej podkreślić oczy.

Przemiana nr 2 ta jest chyba najlepsza, nie mam zastrzeżeń (!)

Przemiana nr 3 i tutaj też sukces.

Moim zdaniem masz talent do robienia simek. Popracuj tylko, żeby nie było podobieństwa do maxisa ^^

stare 25.03.2006, 22:03   #50
Isi

Reputacja: 10
Domyślnie

Simka z poprzedniego posta jest niezła, tylko uważam, że ma zbyt różowe policzki. Ale cała reszta OK.

Jeśli chodzi o charakteryzacje, to pierwsza jest taka sobie, można było to zrobić lepiej, jak napisała Nirrti.
A te dwie ostatnie to albo jedna i at sama Simka z różnymi kolorami włosów, albo mi się zdaje. Nie zauważyłam żadnych różnic. Owszem, po przemianach wyglądają lepiej.

PS. Czemu obok zdjęć pojawiają Ci się cały czas te "border=0>"? Jak wrzucasz na imageshack, kopiujesz do posta tylko to, co jest w okienku obok napisu "Hotlink for forums (1)" i nic więcej nie piszesz i nie używasz. Powinno być dobrze.

Pozdrawiam
Isi jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania