|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ładna nawet. Oryginalna
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Jeszcze nie komentowałam dlatego skomentuję
![]() simka 1. Karina "+" - fryzura - kolczyki - goólnie makijaż "-" - kolor oczu - nie wiem co mi się nie podoba, ale coś z brwiami nie tak ![]() ocena: 8/10 simka 2. Amanda "+" - fryzura - makijaż - brwi - kolczyki "-" - oczka troszkę dziwne (niby ładne, ale nie do końca ![]() - nos ma trochę za szerokie nozdrza ![]() ocena: 8/10 simka 3. (przemiana) Adela "+" - fryzura (lubię te "rozwiane" włosy ![]() - makijaż "-" - jej twarz mogła zostać zmieniona (jak Isi wspomniała jest mało kobieca) ocena simki: 6,5/10 ocena przemiany: 10/10 simka 4. Gina "+" - kolczyki - twarz - brwi - oczy "-" - makijaż - fryzura - rzęsy (zbyt wampirze ![]() ocena: 6/10 - twoja najgorsza simka ![]() simka 5. Aneta "+" - fryzura - usta (kształt i błyszczyk) - rzęsy "-" - makijaż (oprócz błyszczyka) - oczy - brwi ocena: 6,5/10 - również nie zbyt udana :con: simka 6. (przemiana) "+" - fryzura - usta - brwi "-" - twarz ocena simki: 7,5/10 przemiana: 9/10 simka 7. Magda "+" - fryzura - kolczyki - twarz - makijaż "-" - oczy - brwi ocena: 8/10 oólnie bardzo ładne simki ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Piękna z niej niewiasta. Stawiem ją na drugim miejscu po tej pierwszej simce, a na trzecim Anetę. Z tych, co oceniałam.
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajna.
![]() ![]() Pozdrawiam
#7 |
Guest
|
![]()