|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
A u mnie widac te zdjęcia
![]() Jeszcze raz męczyłam się z imageshackiem. Widac teraz? ![]() PS : A może pojawi się jak klkneicie na to prawym przyciskiem myszki i pokaż obrazek ![]() Ostatnio edytowane przez __Jula__ : 29.03.2006 - 15:32 |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
~Bryła jest niby zwyczjna, jednak coś w niej jest "innego". Kuchnia wg mnie z zbyt mdłych kolorach, wejści nie przypadło mi do gustu. Łazienka jest cała rózowa, ale ładnie urządzona. W sypialni nie pasuje mi to wyglądajace na starodawne łóżko . Jeżeli decydusz sie urządzać caly dom "nowocześnie" to rób to konsekwentnie.Ogródek sliczny.
6/10 Jak na pierwszy dom to całkiem nieźle. "Prawie clean"... mój pierwszy dom też był taki "prawie clean ";] Pozdrawiam |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mi się podoba. Ładnie budujesz
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Zdziwiłam się, że ktos chce pobrac ten dom :1smutny:
No ale juz dam tego linka do pobrania ![]() Domek zmieniłam : Łazienka już nie jest taka pstrokata, jest w niej podłoga by me ( niebieskie kamyki xD ) ściany tez zmienione na bardziej stonowane. W sypialni zmieniłam przede wszystkim to średniowieczne łoże. I bryła juz nie jest taka sraczkowata. Niedługo zedytuje posta i dam fotki zmian i podam linka do pobrania ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
nie no, ładnie. ^^
mi się podobaaa. tak zwyczajnie, ale fajnie. :) ma 'to coś'. lol. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ładnie, skromniutko. Na początku myślałam, że sobie pomyliłaś działy i dałaś domek z Simsów do działu Domy The Sims 2
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|