|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Zdziwiłam się, że ktos chce pobrac ten dom :1smutny:
No ale juz dam tego linka do pobrania ![]() Domek zmieniłam : Łazienka już nie jest taka pstrokata, jest w niej podłoga by me ( niebieskie kamyki xD ) ściany tez zmienione na bardziej stonowane. W sypialni zmieniłam przede wszystkim to średniowieczne łoże. I bryła juz nie jest taka sraczkowata. Niedługo zedytuje posta i dam fotki zmian i podam linka do pobrania
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
nie no, ładnie. ^^
mi się podobaaa. tak zwyczajnie, ale fajnie. :) ma 'to coś'. lol. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ładnie, skromniutko. Na początku myślałam, że sobie pomyliłaś działy i dałaś domek z Simsów do działu Domy The Sims 2
Takie zdjęcia...
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Podoba mi sie bryła, jest śmieszna
Natomiast kompletnie nie pasuja mi zasłony, które dobrałas. Lepsze by były jakieś zwiewne firanki lub żaluzje. Nie podoba mi sie też ten stolik przy wejściu. Jest zbyt staroświecki, a cały dom wydaje sie byc raczej nowoczesny. Kuchnia nawet fajna. Dosyć ciekawie urzadzona. Łazienka tez moze byc, ale jest troche za rózowa Ogród taki średni, ja bym nie ogradzała tego stawu tym białym płotkiem. Ogólnie domek podoba mi sie. Daję 8/10
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
moje wrażenia: domek z zewnątrz interesujący , miły dla oka, ponieważ bryła jest niewyszukana a ja lubie prostote
wnętrze... tu zaczynają się małe schody bo nie podoba mi się kuchnia i łaznienka, jakby nie pasowały do całości ( a może to dlatego, że te kolory mi nie podchodzą :con: ) moja ocena: 6/10
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bardzo mi sie podoba , wszystko ładnie rozplanowane , ładny ogródek
Najbardziej podoba mi sie sypialnia , jedyna wada to ta zasłona zielona 8/10 |
|
|
#8 |
|
Guest
|
I Mi się podoba Twój domek
~~~~~~~~~~~ Zastanawiam sie czy nie dac swojego, ale zdjęc nie chce mi sie robic
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 16
|
No cóż, dom jest niestety bardzo banalny a sam wystrój wnętrza mocno kiczowaty. No a te półki na oknach to już zupełne nieporozumienie. Dlaczego zestawiasz rzeczy zupełnie nie pasujące do siebie? Dziwie się też forumowiczom, którzy najwyraźniej są pozbawieni gustu skoro wysoko oceniają twój dom.
Ocena: 2/10 (za to, że go wogóle zbudowałaś) |
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Dla mnie ogród taki sztywny kwiaty tak równiutko i wogole :tease:Ale ogolnie domek ładny 9,5/10 Brawo
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|