Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.03.2006, 18:29   #11
kluseczka
Guest

Domyślnie

Po pierwsze ortografia. TRADYCYJNY, a nie DRADYCYJNY. Po drugie nawet mi się podoba. Dam 7/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.03.2006, 19:48   #12
Rivendell
Guest

Domyślnie

Och.. cóż za cudne czerwone krzyżyki. Wrzuć zdjecia na http://imageshack.us ,to będą poprawnie działały, bo serwer interii często zawodzi i pada.

stare 01.04.2006, 09:59   #13
Margierytka
Guest

Domyślnie

Fajny cleanik - gratuluję pomysłu. I byłoby całkiem cacy, żebyś nie przykrył budynku tym "krowiastym" dachem. Wiem że w simsach ciężko wyczarować ładny dach. Ale jak poeksperymentujesz ze ścianami osłonowymi i elementami pionowymi - twój salon meblowy nabierze blasku. A propos - wnętrz - pokój dziewczynki i wyposażenie kluby faktycznie nieco zbyt gryzące w oczy.

stare 01.04.2006, 12:06   #14
areczek_89
Guest

Excl

Postanowiłem dać jeszcze raz zdjęcia mojego sklepu gdyż uległ on niewielkim zmianom ale wydaje mi się że są one na plus.

Widok budynku za dnie i nocę nie zmienił się:

Teraz łazienka, niewiele się tu zmieniło, dodałem ręcznik nad zlewem:

Teraz przechodzimy do sypialni, dodałem nad komodą lustro i ocienie niektórych mebli:

Teraz przechodzimy do jadalni, tutaj nic się nie zmieniło:

Teraz salon, tutaj też są niewielkie zmiany w postaci zasłon:

Teraz kuchnia, tutaj możemy zaobserwować większe zminy gdyż kuchnia się powiększyła, przenisłem dzwi od toalety dla gości w inne miejsce:

A teraz nowość w moim sklepi kącik dla klientów, kasy przeniosłem w inne miejsce a tutaj postwaiłem radio i telewizor aby można było się trochę rozwerwać co sprzyja zakupom:

Teraz kasy, miejsce to wygospodarowałem po przez zmiejszenie łazienek i pokoju dla dziewczynki którego zresztą już nie ma:

W miejsce pokoju dla dziewczynki powstał trochę miejszy pokój dla chłopca mam nadzieje że wygląda trochę lepiej niż poprzedni:

Teraz scena, zmieniła się tu tylko kolorystyka:

Za nami znajduje się jakuzi oraz zestaw wypoczynkowy:

Teraz drugi salon, jest on teraz trochę mniejszy i zmieniłem lempę, więżę stereo oraz dodałem kwiatka:

Teraz dyskoteka, tutaj zaszły także niewielki zmiany:

No i widok z góry:

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania