![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Och.. cóż za cudne czerwone krzyżyki. Wrzuć zdjecia na http://imageshack.us ,to będą poprawnie działały, bo serwer interii często zawodzi i pada.
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Fajny cleanik - gratuluję pomysłu. I byłoby całkiem cacy, żebyś nie przykrył budynku tym "krowiastym" dachem. Wiem że w simsach ciężko wyczarować ładny dach. Ale jak poeksperymentujesz ze ścianami osłonowymi i elementami pionowymi - twój salon meblowy nabierze blasku. A propos - wnętrz - pokój dziewczynki i wyposażenie kluby faktycznie nieco zbyt gryzące w oczy.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Postanowiłem dać jeszcze raz zdjęcia mojego sklepu gdyż uległ on niewielkim zmianom ale wydaje mi się że są one na plus.
Widok budynku za dnie i nocę nie zmienił się: ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz łazienka, niewiele się tu zmieniło, dodałem ręcznik nad zlewem: ![]() Teraz przechodzimy do sypialni, dodałem nad komodą lustro i ocienie niektórych mebli: ![]() ![]() Teraz przechodzimy do jadalni, tutaj nic się nie zmieniło: ![]() Teraz salon, tutaj też są niewielkie zmiany w postaci zasłon: ![]() ![]() Teraz kuchnia, tutaj możemy zaobserwować większe zminy gdyż kuchnia się powiększyła, przenisłem dzwi od toalety dla gości w inne miejsce: ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz nowość w moim sklepi kącik dla klientów, kasy przeniosłem w inne miejsce a tutaj postwaiłem radio i telewizor aby można było się trochę rozwerwać co sprzyja zakupom: ![]() ![]() Teraz kasy, miejsce to wygospodarowałem po przez zmiejszenie łazienek i pokoju dla dziewczynki którego zresztą już nie ma: ![]() W miejsce pokoju dla dziewczynki powstał trochę miejszy pokój dla chłopca mam nadzieje że wygląda trochę lepiej niż poprzedni: ![]() Teraz scena, zmieniła się tu tylko kolorystyka: ![]() Za nami znajduje się jakuzi oraz zestaw wypoczynkowy: ![]() Teraz drugi salon, jest on teraz trochę mniejszy i zmieniłem lempę, więżę stereo oraz dodałem kwiatka: ![]() ![]() ![]() Teraz dyskoteka, tutaj zaszły także niewielki zmiany: ![]() ![]() ![]() ![]() No i widok z góry: ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|