|
|
|||||||
| Zobacz wyniki ankiety: Jak Ci się podoba moje FS, drogi czytelniku? | |||
| 5 gwiazdek - Odlotowe |
|
6 | 66.67% |
| 4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
|
2 | 22.22% |
| 3 gwiazdki - Przeciętne |
|
0 | 0% |
| 2 gwiazdki - Zgroza |
|
0 | 0% |
| 1 gwiazdka - Strach się bać |
|
1 | 11.11% |
| Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Cudne ! Wciągneło mnie, masz talent. Gratuluje. Stworzyłaś przepiękna atmoswerę, siedząc przed komputerem słyszałam te smutną melodię.
Kobieta uzalezniona od pianina, ciekawy temat. Jeslibyś powiększył/a zdięcia byłoby jeszcze lepiej.Jeśli nie dasz rady mówi się trudno. z oceną się wstrzymam (wstepnie 10/10) Pozdrawiam :* |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ach! Powiem jedno: Śliczne! Wspaniale ubrałaś to wszystko w słowa. Zdjęcia także są oki jako uchwycone pozy, ale mogłyby być większe i mieć ramkę. Jednak treść jest najważniejsza.
Teraz bym Ci postawiła 10/10 ![]() Dlaczego ja nie mam takiego talentu? :1smutny: Ostatnio edytowane przez Mgiełka : 02.04.2006 - 00:36 |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Bardzo ładnie piszesz... Ciekawa fabuła - nie spotkałam sie z podobną - kobieta uzależniona od muzyki... Zaciekawiło mnie i daję 10/10
![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Od razu na wstępie odpychają zdjęcia są trochę zamazane i nie wyraźne. Może powinnaś poprawić parametry w grafice, jeżeli oczywiście jest taka możliwość. Treść bardzo sympatyczna czyta się duszkiem i przyznam, że wciągnęło mnie. Masz ładny styl pisania i to się ceni bez zbędnej monotonni. Podsumowując za zdjęcia na razie malutki – a za treść duży +.
życzę weny i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Tenebris : 03.04.2006 - 09:22 |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|