|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak Ci się podoba moje FS, drogi czytelniku? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 66.67% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
2 | 22.22% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
0 | 0% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
1 | 11.11% |
Głosujących: 9. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Nie ma to,jak dobry komentarz Isi ^^
"Życiowy labirynt": Tekstu nie miałam, Tylko plan wydarzeń przygotowany A miałam zmianę systemu komputera ( z Windows 98 na XP) I wszystkie domki i rodzinki mi zniknęły... Bardzo dziękuję za dobre komentarze. Błędy zaraz poprawię. Isi- rzeczywiście, kobieta nie skakała po klawiszach ^^ Komicznie by to wyglądało... Odcinek drugi może dam w sobotę/niedzielę... W tym tygodniu mam dużo zajęć i jeszcze sprawdzian... Więc nie wiem... Ale napewno będzie... Jeszcze raz: ZAPRASZAM DO CZYTANIA! |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ach, bardzo mi się podoba#__#
Treść świetna, przydałyby się trochę lepsze zdjęcia...Dopełniłby tej dokonałości. Wiesz, co mi się podoba w Twoim FS? Że nie jest puste, jak większość innych. Czekam niecierpliwie na next odcinek*_____* |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Och jej... to jest... na prawde... piękne! ;-)
Zdjęcia śliczne - bardzo dobrze, że wstawiłaś je w ramki, ładnie piszesz, błędów się niedopatrzyłam. Pozatym to dziwne, gdyż za wiele się nie wydarzyło, a dużo się wydarzyło xD Na prawde, z niecierpliwością czekam na następny odcinek! Pozdrawiam ..::CaRmEn::.. |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ja tak mama- raz wena jest a raz nie ma. Tutaj było tak że mi tej przepięknej weny zabrakło
![]() Kolejnego odcinka nie będzie. Chyba że... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|