Wróć   TheSims.PL - Forum > Dodatki z sieci > The Sims 2: Ooo... Muszę to mieć!
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.04.2006, 13:10   #1
Selena

Reputacja: 10
Post Oczy do działu z tatuażami

Miałam kiedyś coś takiego. Chodz mi o to, by mieć zawsze pod ręką piękne oczy Chodzi mi między innymi do fotostory, by simkę zmienić w całości => makijaż, włosy itp. Ale oczy też bardzo się liczą.

Mam 3 pytania:
1.) Czy jest jaki kod/hack, by mieć dostęp do oczu nie tylko w trybie tworzenia rodziny?
2.) Czy mogę jakoś zmienić istniejące pliki by pojawiły się w tatuażach? (zapewne mogę, to napewno za bardzo skomplikowane ><')
3.) Gdzie ściągnąć oczy do działu tatuaży?
Selena jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.04.2006, 14:12   #2
batmanus
Guest

Domyślnie

Możesz zmienic wygląd w trakcie grania. Poprostu klikasz simem na lustro i wybierasz opcję "Zmień wygląd". Tam możesz zmienic makijaż, fryzurę. Ale koloru oczu nie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2006, 14:15   #3
Selena

Domyślnie

Cytat:
Napisał batmanus
Możesz zmienic wygląd w trakcie grania. Poprostu klikasz simem na lustro i wybierasz opcję "Zmień wygląd". Tam możesz zmienic makijaż, fryzurę. Ale koloru oczu nie.
Też mi nowość. Wybacz, ale twój post, to spam, bo własnie pytam się "jak mogę kolor oczy zmienić?"

Mówię, że miałam kiedyś kolory oczu - w zasadzie można tak powiedzieć, że były szkła kontaktowe, bo dzieci dziedziczyły te oczy, które rodzice mieli pierwotnie, bez tej nakładki oczu
stare 04.04.2006, 14:19   #4
riannon
Guest

Domyślnie

Chodzi Ci o soczewki kontaktowe?? Są na www.lyran.net/ts2 Bo widziałam tylko takie, jeśli chodzi Ci o te, które mozna zmieniac w grze, ale tych oczu się nie dziedziczy.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2006, 15:00   #5
Kash
Guest

Domyślnie

Na MTS też są kontakty :>

Konkretniej w tym dziale: http://modthesims2.com/download.php?f=375&showType=2
A moje ulubione są tu: http://modthesims2.com/showthread.php?t=130615 i tu: http://modthesims2.com/showthread.php?t=123205 i tu: http://modthesims2.com/showthread.php?t=122625
(to są normalne oczy do których można ściągnąć kontakty)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.04.2006, 16:45   #6
Selena

ThumbsUp

Och dzięki dzięki! Miałam właśnie kiedyś takie szkła i znów je szukałam! Dzięki! Dzięki! :clap: :clap: :clap:
stare 14.05.2006, 10:01   #7
Spyke
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Selena
Miałam kiedyś coś takiego. Chodz mi o to, by mieć zawsze pod ręką piękne oczy Chodzi mi między innymi do fotostory, by simkę zmienić w całości => makijaż, włosy itp. Ale oczy też bardzo się liczą.

Mam 3 pytania:
1.) Czy jest jaki kod/hack, by mieć dostęp do oczu nie tylko w trybie tworzenia rodziny?
2.) Czy mogę jakoś zmienić istniejące pliki by pojawiły się w tatuażach? (zapewne mogę, to napewno za bardzo skomplikowane ><')
3.) Gdzie ściągnąć oczy do działu tatuaży?
a gdzie jest dzial z tatuażami? mam wszystkie dodatki i mini-dodatki ale takiego dzialu nie znalazlem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.05.2006, 10:05   #8
Isi

Domyślnie

Cytat:
Napisał Spyke
a gdzie jest dzial z tatuażami? mam wszystkie dodatki i mini-dodatki ale takiego dzialu nie znalazlem.
Bo nie ma takiego działu.
Tatuaże są albo na skórze (skinie), albo są dodawane wraz z ubrankiem, albo jako makijaż. Może Selenie chodziło właśnie o makijaż.
Isi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania