|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Bryła jest jak zwykły klocek,ogród taki hmm..ta ścieżka taka jak na lotnisku,ale wodospad pasuje
Kuchnia,jadalnia,salon super.Łazienka cudowna a najbardziej mi się podoba ta ścianka.A ten pokój pod gołym niebem jest przecudowny wszystko pasuje.Gabinet i sypialnia niczym mnie nie zaskoczyły. Razem daje 9/10
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
No to ocenka
Za bardzo się nie rozpiszę Bryła : prosta, nowoczesna. W moim guście... Fajnie wyszedł ci ogród, a zwłaszcza wodospad. W środku wszystko elegancko, tak jak być powinno ( ) Za tą "tandetę" dostajesz 10/10 xP |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Nie wiem,czemu nazwałeś/aś ten dom "tandetą"
On jest świetny! Moja ocenka 8/10 Czy możesz dać link do ściągnięcia bez umeblowania? Pliss
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Śliczny domek !!! Skąd masz tą wanienke???
Ładny ogród!!! Moje ocenka 10/10 i jeszcze masz ode mnie kolejny plus za to, że też grasz na skrzypcach!!! pozdrawiam
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Tak więc:
Zewnatrz: Bryła jest całkiem niezła tylko ja lubię jak coś jest w ogrodzie przed domem a u ciebie, oprócz kilku drzew, nie moge się doszukać zadnych innych roślin. Z boku juz lepiej (tam koło garażu) bo przynajmniej nie jest tak pusto, a wodospad wygląda całkiem fajnie. Tylko wydaje mi ise że mogłeś wziąść mniejszą działkę. Wewnątrz: W środku domek jest całkiem fajnie urządzony, nie mam mu prawie nic do zarzucienia oprócz tego że na dole jest 'lekko' pusto.(Tam przy wejściu) mogłes tam postawić jakiś fotel albo stoliczek z kwiatami. 8/10 |
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dla mnie cudeńko serdeńko
Wiem, wiem, to takie nie męskie określenie ;]Przydałbym się do pracy nad moim.. tfu! Jakby ktos pytal to nic nie wiecie ;> 9,5/10 bo brakuje tu magicznego linka ;] |
|
|
#7 |
|
Guest
|
Samokrytyka kwitnie... a dom taki ładny. Chociaż nie pasuje mi ta lodówka - za dużo jedzenia a w szafie za mało urań
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 18
|
Postarałeś(aś) się, i nawet dobrze ci to wyszło. Z zewnątrz jest piękny, tylko wnętrze jest takie jakieś smutne
Ale tak to supcio. Moja ocenka: 8,5/10 P.S: Ten wodospad jest piękny! Skąd go wzięłaś(eś)? |
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Wodospad sam zrobiłem pokryłem go pokryciami terenu
Jeśli chodzi o rośliny, fontanne to jest z 4EverSimFantasy
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Baardzo ładny domek, nie wiem dlaczego nazywasz go tandeta... Śliczny, tyle drobiazgów, strasznie mi się podoba!
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|