![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
po pierwsze takich tematów zdaje mi się że było duuużżoooo, no ale....
jedyny jaki znam to do zmieniania tła nieba i taki żeby padał deszcz i żeby była burza z piorunami i awaria prądu link tu--> http://www.gamesims2.atknet.sk/ szukaj w : tego pierwszego w objekty->neoficiálne objekty->Menič oblohy drugiego w objekty->neoficiálne objekty->Obelisk počasia mam nadzieje że się przyda! POzdrawiAM Karolina :* |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A czy to nie powoduje żadnych błędów w grze? :con: Aha a jak to działa? :shy: tzn to zmienianie tła itp.
Ostatnio edytowane przez elkakub17 : 07.04.2006 - 14:15 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
to co zmienia tłą nie powoduje bledów ale to nie to...
Chodzi o sprzet ktory ustala pory roku. Po prostu zmieniają się pory roku w grze konkretnie chodzimi o to: http://www.simslice.com/thesims2/ts2objects.htm Ostatnio edytowane przez Cay : 07.04.2006 - 14:25 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
- Wish for rain - pada deszcz - Wish for lighting storm - pada deszcz, grzmi, są błyskawice - ostatnie to chyba... coś tam Power Failure i powoduje "Brak prądu" punktowany niby jak przyjęcie, ale nic się w sumie nie dzieje i nie zapisuje się we wspomnieniach, dla mnie jest nie specjalne.zmieniania tła osobiście nie mam, ale myślę, że na tej samej zasadzie co to z deszczem. mam nadzieje ze pomogłam POzdrawiAM Karolina :* PS. na simslice trzeba być albo zalogowanym albo strona jest płatna... Ostatnio edytowane przez karoleczkaaa : 07.04.2006 - 15:42 Powód: dopisanie czegoś jeszcze |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja to ściągnęłam i nie ma tego w grze!!! ;( A może źle szukalam... :con: W którym to jest dziale?? Z rzeczami do imprez??
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
A jak sie zajerestrować na stronie simslice? Bo poradnik 'Zapisz element docelowy jako..." mi nie działa czy jest jakiś inny sposób?
PS. anka 217 skąd ściągnęłaś tą maszyne? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Po prostu zrobilam tak jak mi radzila karoleczka i tyle. Nawet się nie musiałam logować (a na początku myslalam, że będę musiała)
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ja robie wg poradnika karoleczki. ale jak chce ściagnąc to nadal pojawia mi się połącz z simslice. Pomocy!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|